Cisco rolt IronPort Outbreak Filters, Business Class E-oplossingen

Cisco onlangs een nieuwe studie waarin de huidige toestand en de trends van cyber misdaden. In reactie daarop heeft Cisco ook een paar nieuwe beveiligingsoplossingen om aan deze vijanden hoofd op ontwikkeld.

Beide oplossingen onder Cisco IronPort beveiligingsproducten paraplu, en ze zijn ontworpen om de bestrijding van geavanceerde e-mail en spam bedreigingen terwijl gebruikers een veilige manier om hun zakelijke e-mail accounts te beheren.

Te beginnen met de IronPort Outbreak Filters, is deze functie ontworpen om te vechten tegen gerichte aanvallen, die Cisco noemt als de meer lucratieve, en dus populair, vorm van cybercriminaliteit deze dagen. (Kijk maar naar de regering e-mailsystemen gehackt in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, als onderdeel van de AntiSec campagne.)

De filters zijn vrij naadloze (althans theoretisch) op een deel van de eindgebruiker. De Outbreak filters draaien op een op maat gebouwde motor geconfigureerd om berichten die Cisco heeft bepaald waarschijnlijke gerichte aanvallen te identificeren. Dus, wanneer een gebruiker een e-mail die past binnen deze categorie wordt geopend, het systeem herschrijft de URL’s ingebed in die berichten naar apparaat en gegevens van de gebruiker te beschermen.

Cisco heeft tot doel de kern switching zaken te verdedigen, updates Catalyst 6500; Cisco preps ontslagen, in lijn met concurrerende werkelijkheid, Cisco, Schneider Electric team voor slimmere building energiebeheer; Cisco helpt China bij de ontwikkeling van netwerken van toezicht; Cisco Cius en AppHQ: Zou dit de business tablet die werkt?

Van daar, de gebruiker klikt op de link, en de web content loopt door eigen filters Cisco’s in de cloud-omgeving te scannen en te identificeren malware. Cisco werft de IronPort Outbreak Filters als een sterke laag van bescherming voor “low volume aanvallen.”

Dan is er Business Class E-mail, wat een veel meer omvattende oplossing. Meer nadrukkelijk, Nick Edwards, de directeur van beveiligingstechnologie business unit van Cisco beschreef het als “een nieuwe aanpak voor e-mailbeveiliging mogelijk gemaakt door het netwerk en de cloud” wanneer spreken op een media-evenement in San Bruno, Californië. Op 30 juni.

Business Class E-mail richt zich op vier hoofdlijnen: automatische identificatie van gebruikers, ingebed; e-mail controles, sterke beveiliging en universele steun apparaat. Beveiliging is eigenlijk de meest eenvoudige facet want het maakt gebruik van Cisco’s bestaande IronPort Email Encryption technologie en authenticatie-normen.

Sommige van de nieuwe geïntegreerde e-mail controles bestaan ​​uit de volgende handige functies: Message Recall, lezen Ontvangst en Message Vervaldatum.

Automatic Identification Gebruiker is waar Cisco echt uitgerust zijn bestaande producten voor de authenticatie van gebruikers bij het inloggen. Dat geldt ook voor de Cisco Registered Envelope Dienst, Cisco IronPort WSA en WebEx.

Zoals voor universele steun apparaat, dat is het doel als plug-ins zullen worden ontworpen voor pc’s, smartphones en tablets. Zoals voor de besturingssystemen, zal ondersteuning voor deze functies zijn ingeschakeld op de iPhone in eerste instantie, gevolgd door Android-toestellen volgend jaar.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport