Consumer-free, Motorola Solutions opent innovatie impuls

SINGAPORE – Het splitsen van het bedrijf in twee entiteiten – Motorola Solutions en Motorola Mobility – heeft de voormalige meer operationele flexibiliteit toegestaan ​​en een betere klanten van dienst door het aanbieden van workflow-specifieke producten en diensten die de industrie segmenten, zoals retail, gezondheidszorg en horeca te richten, onder andere.

Phey Teck Moh, corporate vice president van Motorola Solutions Asia-Pacific, is gebleken dat het bedrijf nu “focus” en “een grotere verfijning” in termen van het bedrijfsleven en de industrie verticalen ze kunnen richten. Bovendien kan het ook meer middelen voor onderzoek en ontwikkeling (R & D) te investeren in gebieden die het heeft geïdentificeerd als groeisegmenten, voegde hij eraan toe.

Sprekend op de website Azië aan de zijlijn van het bedrijf persconferentie hier gehouden dinsdag Phey wees op positieve volledige jaar 2011 de financiële resultaten van Motorola Solutions ‘, uitgebracht in eind januari, als bewijs het is bloeiende sinds de spin-off. Het bedrijf rapporteerde een omzet van US $ 8200000000 in het afgelopen jaar, een stijging van 8 procent ten opzichte van US $ 7600000000 in 2010.

Motorola voor het eerst aangekondigd in februari 2010 plannen om het bedrijf te splitsen in twee entiteiten, met Motorola Solutions bestaat uit de onderneming en het netwerk offeren, en de andere omvat de mobiele apparaten en home entertainment producten. De spin-off werd in januari 2011 afgerond.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Met de toegenomen operationele flexibiliteit, Phey wees erop dat Motorola Solutions in staat om meer workflow-specifieke producten en diensten te introduceren aan adres is geweest om de industrie domeinen relevant moet het speelt sterk in, waaronder de overheid, de openbare veiligheid, retail, gezondheidszorg en productie.

De retail-markt, bijvoorbeeld, is een groeimogelijkheid voor het bedrijf aan te boren, zei hij. Hij legde uit dat de Aziatische consumenten, van wie velen zijn van de groeiende middenklasse in markten zoals China en India, zijn aansporen de groei van de winkels. Hij merkte op dat, de afgelopen tien jaar, Asia-Pacific zagen gemiddeld 16.000 nieuwe supermarkten per jaar. In 2011 waren er 220.000 supermarkten in de regio. Deze winkels hebben betrekking op “automatische, corporatized” hypermarkten.

In meer volwassen markten als Hong Kong, Singapore, Australië en Japan, omdat er geen nieuwe groei te slaan kansen, retail operators richten zich op het verbeteren van customer experience, voegde hij eraan toe.

Singapore Cold Storage, bijvoorbeeld, introduceerde self-checkout kiosken voor de klanten op te slaan caissières te omzeilen, vandaar, het veranderen van het inkoopproces. Hij voegde toe dat Motorola Solutions was betrokken bij deze implementatie.

De verkoper is ook op zoek naar empowerment winkelmedewerkers door hen de juiste tools en informatie aan klanten die dit product-savvy deze dagen te dienen, zei Phey. Velen wenden zich tot het internet en social media bronnen om informatie over producten die zij willen kopen, zelfs voordat je naar de winkel om ze te kopen te verzamelen.

Als zodanig, moeten verkopers bereid zijn om de juiste informatie te verstrekken zoals cross vergelijking van productgegevens en prijsvergelijkingen van verschillende retailers – en om dit te doen zonder het verlaten van de kant van de klant, merkte hij op.

Het oplossen van enterprise mobility uitdagingen; Dit is waar apparaten zoals Motorola Solutions ‘enterprise-grade, Android-gebaseerde ET1 tablet, kan dienen als een mobiele hulpmiddel voor verkoop medewerkers om klanten te voorzien van de nodige informatie, Phey toegevoegd.

Producten zoals de ET1, en hulpmiddelen zoals zijn mobiele software development framework, RhoElements, zijn gericht op het aanpakken van een van de belangrijkste trends te ontwikkelen in de onderneming de ruimte – de “opkomst van de mobiele werknemers”, zei hij.

Hij wees erop dat, in 2013, ongeveer 36 procent van de wereldwijde beroepsbevolking zal zijn mobiele werknemers, en voegde eraan toe dat het belangrijk was Motorola Solutions ontwikkeld om hun behoeften te voldoen.

Cecilia Eng, het bedrijf Asia-Pacific enterprise product manager, die aanwezig was bij dezelfde briefing was, voegde eraan toe dat er meer dan 300 software-ontwikkelaars nog het creëren van programma’s voor haar apparaten. Echter, ze niet het exacte aantal ontwikkelaars die specifiek werken aan RhoElements weten.

De ontwikkeling framework, waarmee ontwikkelaars platform-agnostisch apps maken op basis van HTML 5, werd gelanceerd in Azië oktober vorig jaar en was om kwesties in verband met de trage ontwikkeling van enterprise-grade besturingssystemen van Microsoft aan te pakken – Windows Mobile en Windows CE– waar veel van de apparaten van Motorola Solutions ‘zijn gebaseerd, Eng toegevoegd.

Phey voegde eraan toe dat terwijl het bedrijf zou kunnen kijken naar het creëren van een “enterprise-grade app store” voor dergelijke apps in de toekomst, dit was niet hoog op de prioriteitenlijst op dit moment.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen