CSC bezuinigingen terug op NHS beroepsbevolking als gesprekken aanslepen

Guy Hains, voorzitter van CSC de gezondheidszorg bedrijf, zei op woensdag de dialoog met de NHS over een nieuwe deal op de Lorenzo patiëntendossiers systeem is “fundamenteel goed gaat,” maar de deal om rescope de Lorenzo patiëntendossier systeem is complex.

In de tussentijd, CSC is het verwijderen van 30 procent van het personeelsbestand op de NHS-project, dat was opgesteld voor de nog-to-be-ondertekende overeenkomst. CSC zei dat het verwacht dat een deal met NHS ondertekenen, maar onderhandelingen sleepten zich voort. “Ik zou zeggen dat de vertraging weerspiegelt de complexiteit van de wijziging wordt ondernomen en de noodzaak van een zeer gedetailleerde afspraken”, zei Hains op een conference call.

Tot nu toe zijn de gesprekken alleen omgaan met de Lorenzo systeem. “Ik kan ook bevestigen dat onze discussies alleen betrekking hebben op de rescoping van Lorenzo en dat de lopende dienstverlening die wij bieden aan 2000 andere systemen die we hebben geïnstalleerd blijft zoals voorheen net als de inkomstenstroom we genieten”, zei Hains.

Voor meer informatie over deze website UK-geselecteerde verhaal, zie CSC trekt NHS werknemers, maar praat ‘gaat goed’ op de website.com.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen