Cyborg sprinkhanen ingesteld op high-tech bom sniffers geworden

Een team van ingenieurs van Washington University in St. Louis hoopt de reukzin benutten sprinkhanen tot biorobotic wezens in staat om het opsporen van explosieven met een nauwkeurigheid veel groter dan de huidige mogelijkheden te creëren.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Op dinsdag, de academische instelling zei Baranidharan Raman, universitair hoofddocent van de biomedische technologie in de School of Engineering & Applied Science, heeft een subsidie ​​ter waarde van $ 750.000 ten opzichte van de Office of Naval Research (ONR) om de komende drie jaar lang gewerkt aan een “bio ontvangen -hybrid neus “met behulp van sprinkhanen.

We zijn gewend aan het zien van de honden wordt gebruikt voor hun sterk ontwikkelde reukzin bij het opsporen van bommen, explosieven en drugs, maar de sprinkhaan heeft een gevoel van geur die is veel geavanceerder.

Innovatie; Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen, innovatie, Apple’s mislukt fashion gok

Dus volgens de genie achter het project, sprinkhanen kan worden gebruikt om “nieuwe biorobotic sensing systemen kunnen worden gebruikt in binnenlandse beveiligingstoepassingen.”

Sprinkhanen zijn in staat om onderscheid te maken tussen de verschillende geuren en geuren in ingewikkelde situaties, zoals wanneer geuren elkaar overlappen of de achtergrond voorwaarden anders zou het moeilijk maken om het verschil tussen de geuren te vertellen.

Voor de laatste paar jaar heeft Ramen het bestuderen van deze vaardigheden en is zelfs in staat om sprinkhanen te trainen om te jagen uit bepaalde geuren geweest.

Deze biologische vermogens kunnen één dag vervangen kunstmatige sensoren momenteel werkzaam opsporen van explosieven en potentieel geven militaire instanties een handig hulpmiddel voor gebruik in het veld.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Waarom gebruik maken van de biologische oplossing niet nemen? “Zei Raman.” Dat is de filosofie hier. Zelfs de stand van de techniek geminiaturiseerde chemische sensoren een handvol sensoren. Aan de andere kant, als je naar het insect antenne, waar hun chemische sensoren zich bevinden, zijn er verschillende honderdduizenden sensoren en verschillende soorten.

Om gebruik te maken van de betekenis van geur de sprinkhanen ‘te nemen, het team van plan om robot, hybride bugs met plasma’ tatoeages ‘op hun vleugels, die mild warmte zal genereren, waardoor operators de kans om de insecten op specifieke locaties te sturen creëren. Bijvoorbeeld opwarmen één vleugel zal de sprinkhaan draaien tegengestelde richting.

Zoals gemeld door Popular Science, zullen de sprinkhanen ook elektroden geïmplanteerd in hun hersenen, die de ingenieurs controle van hun antennes, die worden gebruikt door het insect in het opsporen van geuren zal geven.

Deze informatie zal vervolgens worden opgenomen door de elektrode en overgebracht naar een kleine rugzak de sprinkhaan zal dragen die neurale activiteit kan inloggen of draadloos stuur het naar de operator.

Deze technologieën zijn allemaal afzonderlijk getest en nu moest worden samengevoegd met hun insect gastheren in de toekomst proeven.

We hebben al bommen snuiven honden, dolfijnen en andere dieren, maar Ramen vertelde de publicatie van de ware schoonheid in deze experimenten ligt in de relatieve eenvoud van de sprinkhaan hersenen, die zou zorgen voor meer controle en kaping van zintuiglijke gegevens.

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok