Dalgaard, voormalig SuccessFactors leider, toetreedt Andreessen Horowitz

Venture capital firma Andreessen Horowitz zei dat het heeft voormalig CEO SuccessFactors Lars Dalgaard als beherend vennoot toegevoegd.

Dalgaard geland op Andreessen Horowitz slechts enkele dagen nadat SAP gereorganiseerd om zich te concentreren op de cloud en HANA en zei dat de SuccessFactors chief zou verlaten. Afgelopen vrijdag, SAP zei dat Dalgaard een investeerder zou worden 1 juni en blijven als adviseur van cloud-strategie van het bedrijf.

SAP cloud go-to-market strategie zal onder Bob Calderoni, CEO van Ariba, die onlangs door de Duitse software-gigant verworven worden geconsolideerd.

In een blogpost, Ben Horowitz zei Dalgaard zal de internationale ervaring te brengen en in staat zijn om portefeuillebedrijven strategie advies te geven als een van de oprichters CEO.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Dalgaard was de frontman van de cloud-strategie van SAP’s geweest, maar in toenemende mate ontweek de schijnwerpers nadat het bedrijf Ariba overgenomen. SAP verworven SuccessFactors voor $ 3400000000 te springen in de cloud business.

Naast het bouwen van SuccessFactors en te verkopen aan SAP, Dalgaard werkte bij Unilever en Novartis.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven