De grootste Aziatische datacenter van Google in Taiwan om cloud sector te stimuleren

De grootste datacenter van Google in de regio Azië-Pacific, gelanceerd op woensdag in het centrum van Taiwan, zal zeker stimuleren het eiland cloud-technologie-industrie, volgens de Ministerie van Economische Zaken;. Liang zei dat de ceremonie die de informatie- en communicatietechnologie (ICT) sector in Taiwan is in staat om de productie hardware die nodig is voor cloud data centers, zei Taiwan’s vice-minister van economische Francis Liang, bij de openingsceremonie, volgens Central News Agency.

De oprichting van Google’s Data Center in Changhua serveert een momentum voor het stimuleren van de cloud technologische industrie in Taiwan, zei hij.

Mocht organisaties bouwen altijd hun eigen datacenter of is het tijd om uit te besteden en te verplaatsen naar de cloud? De website wordt gekeken naar de mogelijkheden en de kosten.

Google had in september 2011 aangekondigd dat het 15 hectare grond in het centrum van Taiwan had verworven om een ​​datacenter die het mogelijk maken de gebruikers om te bouwen “de snelste en meest betrouwbare mogelijke toegang tot alle Google-diensten,” het CNA gemeld.

Google Inc. woensdag bekendgemaakt tijdens de ceremonie dat de oorspronkelijke geplande investering van $ 300 miljoen is verdubbeld tot $ 600 miljoen, volgens CNA.

Het bedrijf heeft ook deze week gestart met een ander; datacenter in Singapore, met plannen om te investeren US $ 120.000.000.

De Taiwanese overheid zal meer multinationale bedrijven aan te moedigen om te investeren in Taiwan voor zowel de ontwikkeling van kerntechnologieën voor cloud computing en het opzetten van noodzakelijke infrastructuur, aldus het ministerie.

Google is een van de belangrijkste strategische partners voor Taiwan, dat gericht is op de ontwikkeling van de ICT-industrie te stimuleren. Vorige maand, Google ontving de “2013 Outstanding Electronics and Information International Partner Firm Awards” van de overheid voor de “uitstekende bijdrage aan versterking van de Taiwanese informatie-industrie software en systeemintegratie concurrentievermogen”.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren