Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Dell staat op het punt de wikkels nemen buiten zijn nieuwe naam, Dell Technologies, Dell EMC als het bedrijf de onderneming het merk Dell voor pc’s en VMware, de spil in Michael Dell’s masterplan voor heruitvinding.

Op 7 september, zal Dell de EMC aankoop te sluiten. Dell Technologies omvat de activiteiten van Dell, EMC, een PC-eenheid, VMware, SecureWorks, Pivotal, Virtustream en RSA. Toss in geconvergeerde infrastructuur van de wil van VCE EMC’s voor een goede maatregel.

Simpel gezegd, het menu Dell Technologies is enorm. Hoe deze onderneming gigantische navigeert account management, innovatie en productontwikkeling overlapt voor technologie-kopers valt nog te bezien. Wat is opmerkelijk hier is hoe rivaal Hewlett-Packard opgedeeld in Hewlett Packard Enterprise en HP Inc. Lenovo heeft tankmelk haar enterprise ambities. En IBM is aanpassing carrosserie tot commodity datacenter versnelling te werpen en zich richten op Watson, analytics en groeimarkten.

Inderdaad, Michael Dell lijkt te zigging richting schaal wanneer andere datacenter spelers proberen af ​​te slanken en zijn behendig. De olifant in de onderneming ruimte is Amazon Web Services, Google Cloud Platform en Microsoft Azure als een trio dat is het nemen van meer workloads.

Hybrid moloch – maar wat dan?

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds

De CEO van Dell heeft beloofd meer wendbaar en vernieuwend te zijn – zelfs als het gecombineerde bedrijf zwelt. We zullen zien hoe dit afloopt. In de tussentijd, hier zijn de belangrijkste vragen.

Er is geen twijfel dat de combinatie van Dell en EMC het datacenter zal domineren. Het is waarschijnlijk dat iedere onderneming zal kopen van enkele tentakel van het bedrijf. En als je VMware in de mix toe te voegen, het is duidelijk dat de meeste ondernemingen zullen werken met een paar minder leveranciers.

Is dat een goede zaak? Dell Technologies zullen betogen dat, ja, de omvang is geweldig want er is niemand minder keel te stikken. De IT-koper kan echter willen diversificatie. Ja, Dell Technologies zal meer van uw technologie budget hebben, maar veel bedrijven zal streven naar omschakeling van de opdrachtgever.

De grote vraag is hoe bedrijven zullen diversifiëren. Zullen meer van hun datacenters te gaan naar een traditionele rivaal, zoals Lenovo of HPE, of de public cloud-spelers?

Op het einde, Dell en EMC zijn allemaal over het leveren van de hybride cloud. VMware, Virtustream en andere voorposten van Dell Technologies bieden een paar public cloud opties, maar laten we reëel. Dell Technologies zal back-end gear en software moet de public cloud te beheren, samen met een eigen datacenters. De primaire spelen voor Dell Technologies is de hybride cloud, dat is een levensvatbare en groeiende markt.

Hier is de catch: de hybride cloud is waarschijnlijk een tussentijdse stap om meer te bewegen workloads naar de public cloud. De enige echte debat gaat over de tijdlijn. JMP Securities analist Patrick Walravens had een interessante data punt in één van zijn VMware onderzoek notities. Deze glijbaan is onwetenschappelijk, maar ze vertoont u rente kan worden verplaatsen van traditionele IT naar de public cloud.

VMware’s meest recente winst conference call en de resultaten geven aan het bedrijf is een stap in de goede richting. VMware heeft een diepgewortelde klantenbestand, en de software is van cruciaal belang voor de onderneming. VMworld ook gewezen hoe VMware in staat om een ​​rol in de publieke cloud management als nieuwe architecturen zoals OpenStack en Docker vast is geweest.

Hoe VMware werkt als een tracking stock van Dell Technologies valt nog te bezien.

Zie: volgende spel VMware’s: Het beheren van alle wolken voor bedrijven

Om te beginnen, hoeft het bijhouden voorraden niet dragen stemrecht. Daarnaast zal de VMware bijhouden van voorraad handel op een korting. Dat Wall Street werkelijkheid kunnen het vermogen van VMware om talent, die meer geïnteresseerd zijn in het opstarten van rivalen kunnen werven belemmeren.

En dan is er de VMware ecosysteem. Dell Technologies concurreert met de server leveranciers die samen met VMware. EMC was grotendeels een hands-off eigenaar en had niet het belangenconflict. Zolang klanten zwaar geïnvesteerd in VMware, alle van de server verkopers zullen bezighouden met coöpetitie. Moet VMware struikelen partnerschappen snel kon ontrafelen.

William Blair analist Jason Ader zei in een onderzoek noot

Michael Dell zei tijdens VMworld dat VMware blijft open en gedijen met zijn cross-cloud-architectuur.

Dell heeft een Software-as-a-Service (SaaS) en EMC’s federatie heeft diverse publieke cloud opties, maar de gecombineerde inspanningen niet oprollen in iets coherent.

Het is vermeldenswaard dat Okta hield zijn gebruikersconferentie Oktane16 als VMware VMworld gebeurde. Dat toeval is het vermelden waard, aangezien Google Cloud Platform chief Diane Greene sprak op Oktane16. Greene toevallig ook de oprichter van VMware zijn.

Greene’s nemen op het computergebruik op voorwaarde dat een mooi contrast met VMware CEO Pat Gelsinger, die betoogde dat de wereld meer langzaam naar de cloud bewoog. Gelsinger merkte op dat de 50-50 kruispunt naar de cloud van de traditionele IT zal niet gebeuren tot 2021.

Zo ver en snel als cloud computing is zelf het integreren van de onderneming, blijven er veel cloud-resistant toepassingen en diensten.

JMP Securities analist Walravens gewezen op het contrast

Hoe zal Dell spelen die 50-50 kruispunt naar wolk in slechts zes jaar vanaf nu? Zie: Publieke cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture

Dell Technologies zal hebben wat neerkomt op een Chinees buffet menu. U kunt verdomd krijgen in de buurt van alles, maar je zult moeite hebben met het maken van een keuze te midden van alle opties.

Deze opgeblazen menu probleem is niet uniek in enterprise-technologie. Neem eens een kijkje op Oracle’s cloud services. Gebouwd door acquisitie, Oracle’s cloud heeft een reeks van platforms en merken.

Dell zal niet veel anders zijn. Dell servers uiteraard zullen blijven, maar Dell Technologies zal zijn naamgenoot opslag technologie, alsmede EMC hebben. Datacenter beheer platforms zal ook worden verdubbeld en mogelijk verdrievoudigd als je wilt VMware tellen. Er zijn concurrerende geconvergeerde systemen ook.

Op een gegeven moment kunnen klanten minder willen niet meer te eisen. Het probleem met rationalisatie is dat er altijd wel een klant die is niet gelukkig zal zijn.

Gelukkig voor de klanten, zal dit onvermijdelijk product rationalisatie jaren duren om zich te ontvouwen. Dell Technologies is waarschijnlijk meer bezig met de cross-selling in eerste instantie te zijn.

Enterprise-klanten kunnen dingen als product roadmaps en budget diversificatie, maar de dag-tot-dag te kopen technologie is een business mensen kijken.

Zal goed zijn managers vertrekken?

EMC executives zal de onderneming bedrijf te runnen voor Dell Technologies, maar veel accounts zullen overlappen. Wanneer er een sales en account management scrum, is er een kans op verstoring.

Voor Dell, zullen alle sales verstoringen uit te spelen als een particuliere onderneming, dus dat is goed. Klanten hebben behoefte aan om aandacht te besteden, als onvermijdelijk herstructurering plaatsvindt.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

de toekomst van VMware

Heeft Dell Technologies hebben een public cloud te spelen?

speciale eigenschap

rationalisering van producten

account management