Details van de nieuwe Clie Sony’s uitlekken op Web

De Clie PEG-N710C, die naar verwachting officieel worden aangekondigd zodra dinsdag, is geprijsd op $ 499 en kan digitale muziekbestanden en videoclips te spelen, volgens een pagina op Sony’s e-commerce site, Sonystyle.com. De pagina is inmiddels gedeeltelijk uitgeschakeld. Het apparaat heeft 8 MB geheugen en een hoger dan gemiddelde resolutie met een kleurenscherm van 320 x 320 pixels.

Een Sony vertegenwoordiger zei maandag dat het bedrijf onderzoekt hoe de informatie die het op het internet, maar weigerde om de details van het apparaat te bespreken of wanneer deze beschikbaar in de winkelrekken zou kunnen zijn. Volgens de “wishlist” functie op de Sony Style-website, wordt het toestel voor 28 mei vrijlating.

Sony lanceerde een soortgelijke handheld voor de Japanse markt in maart.

De twee nieuwe Clie eenheden zijn de eerste handhelds met behulp van het Palm besturingssysteem dat digitale muziekbestanden af ​​te spelen. Op het moment dat de Japanse product werd aangekondigd, een Sony vertegenwoordiger vertelde deze website News.com dat een Amerikaanse versie was op zijn manier, met een lancering gepland voor ongeveer midden van het jaar.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Sony is rekenen op een vernieuwde Clie om zijn fortuin te verbeteren. Het bedrijf garners momenteel één of twee procentpunten van de Amerikaanse retailmarkt voor handhelds, volgens recente NPD Intelect enquêtes.

Sony’s aankondiging in november 1999 dat het licentiëren van de Palm OS ertoe geleid dat sommige om te voorspellen dat het bedrijf direct een groot deel van de markt te grijpen. Echter, de eerste zwart-wit Clie uitgebracht in de Verenigde Staten een teleurstelling voor zover verkoop gaan. Sony heeft moeten zwaar korting het product om het te verplaatsen uit winkelrekken.

“Het was te duur en onder-featured,” NPD Intelect-analist Stephen Baker zei onlangs.

Links naar de Sony pagina zijn genoteerd aan een aantal handheld liefhebber plaatsen zondag en maandag.

Accidental postings over nieuwe producten op websites van bedrijven hebben de laatste tijd bijna routine geworden. Hewlett-Packard vorige maand aangeboden informatie over een nieuwe Jornada handheld op een website ontworpen voor de CeBit beurs. Ook vorige maand, Compaq Computer geschetst plannen voor een versterkte-up versie van zijn iPaq handheld in wat het label een onbedoelde advertentie naar zijn website.

Eerder deze maand, IBM gepubliceerde uitgebreide informatie over zijn nieuwste Unix-servers – met inbegrip van de prijzen en een 30-pagina gedetailleerde beschrijving – zes dagen voordat het bedrijf daadwerkelijk het product aangekondigd.

Foto’s en details van 3Com noodlottige Audrey Web-surfen toestel werden ook geplaatst op dat bedrijf website voorsprong op Audrey’s vrijlating vorig jaar.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand