DTO ogen gelijke toegang tot overheidsdiensten via alle kanalen

Australië nieuw gevormde Digital Transformation Office (DTO) is op zoek naar niet alleen te vereenvoudigen en te verenigen overheidsinstellingen en diensten online, maar ook toegang in alle andere kanalen van communicatie met het oog op mensen met een beperkte internet connectiviteit als gevolg van economische en geografische omstandigheden te bereiken, volgens CEO Paul Shetler.

Sprekend op de jaarlijkse Australian Communications Consumer Action Network (ACCAN) nationale conferentie – Dollars en Bytes: Communicatie betaalbaarheid nu en in de toekomst – Shetler zei dat de betaalbaarheid is een echte zorg, omdat het voorkomt dat gelijke toegang tot het internet en dus tot overheidsdiensten .

We hebben een verantwoordelijkheid voor het ontwerpen van de diensten als zodanig, zodat ze in alle kanalen kan worden gebruikt, “Shetler erkend.” En dat kan zijn van aangezicht tot aangezicht, dat telefonie kan zijn, kan die digitaal zijn.

De DTO, die werkt in alle overheidsinstanties in samenwerking met bedrijven en universiteiten, werd belast in de eerste plaats met het creëren van een enkele online myGov portaal voor tientallen overheid gerelateerde diensten.

Shetler gewezen op de belangrijkste kwestie die inherent zijn aan het gebruik van de huidige overheidsdiensten, zowel digitaal als op andere wijze: Ze zijn allemaal verzuilde van elkaar, zonder cross-platform programma’s.

“Veel problemen die mensen hebben niet zozeer binnen een bepaalde dienst, maar de kloof tussen hen,” zei hij dinsdag.

[Maar] we denken dat Australië de beste in de wereld op het leveren van diensten voor iedereen.

De DTO woont binnen het Ministerie van Communicatie, met minister van Communicatie Malcolm Turnbull toezicht op het kantoor.

Interactie met de overheid moet zo eenvoudig als het internet bankieren of het bestellen van een taxi via een app, “zei Turnbull in januari.” Dit zal de overheid in staat stellen om kwalitatief hoogwaardige diensten consequenter altijd te leveren met behulp van een gemeenschappelijke ‘look and feel’, met de gebruikers in het midden van de digitale transformatie.

Het kantoor werd in maart, ondanks dat het niet ontvangen van financiering voor de set-up totdat de regering toegewezen is AU $ 95.400.000 in de komende vier jaar in de 2015-16 begroting in mei.

Shetler, die eerder de directeur van de regering Digital Dienst van het Verenigd Koninkrijk was, werd aangesteld als CEO van de DTO in juli voor de komende vijf jaar. Hij zei dat het nu de tijd om de regering te digitaliseren, als de technologie is betaalbaar en beschikbaar om dit te bereiken.

De kans dat we nu geconfronteerd is enorm, niet alleen van een kostenbesparing, maar nog belangrijker is vanuit een service oogpunt. Reken- en opslagcapaciteit zijn spotgoedkoop. Dat is het ding over cloud, het kost heel dicht bij niets.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

ACCAN CEO Teresa Corbin wees op een rapport van het Australische Bureau voor de Statistiek (ABS) in 2014, waaruit blijkt dat, terwijl 98 procent van de huishoudens met een inkomen van AU $ 120.000 of meer hadden toegang tot internet, slechts 57 procent van de mensen met een gezamenlijk inkomen van minder dan AU $ 40.000 toegang had.

Ze zijn overeengekomen dat om gelijkheid te garanderen, moet de regering de toegang tot haar diensten te verlenen, niet alleen door het gebruiksgemak, maar ook over alle communicatiekanalen.

“Technologie stelt ons in staat om veel taken vanuit het comfort van onze huizen, maar vragen over de betaalbaarheid, toegankelijkheid en beschikbaarheid van de communicatie diensten moeten worden aangepakt, zodat er gelijke toegang tot essentiële overheidsdiensten en die van andere organisaties te voltooien”, zei Corbin in een verklaring op dinsdagochtend.

Voor lage inkomens, ouderen en andere groepen, de betaalbaarheid is een belemmering voor de toegang tot essentiële online diensten zoals Centrelink en Medicare.

In het creëren van de DTO, Turnbull zei dat het zou worden delen van haar processen, platforms, apps, en innerlijke werking met andere gelijkaardige instellingen en organisaties, in het kader van het programma, de federale, provinciale en grondgebied regeringen zal al toegang krijgen tot het systeem te gebruiken als een platform voor hun eigen online services.

“We zullen deze platforms beschikbaar zijn voor alle regeringen te maken, en we gaan ze gratis beschikbaar te maken. We willen silo’s af te breken, breken alle van de traagheid die afkomstig is van empire building, zodat burgers of bedrijven een naadloze zal , ongecompliceerde manier van omgaan met de overheid – federale, staats-, of lokaal – uit een enkel platform, “zei Turnbull in januari.

Burgers willen gewoon een goede service te krijgen van de overheid. Ze zijn niet geïnteresseerd in alle lagen van de overheid. We moeten breken de silo mentaliteit, zodat mensen begrijpen het doel is de klant, en het object levert.

Shetler overeengekomen, zeggen op ACCAN conferentie dat het portaal zou zich uitstrekken over alle niveaus van de overheid in Australië.

“We kunnen ook op zoek in alle lagen van de overheid, niet alleen op het federale niveau, maar ook de staat en lokaal niveau,” zei hij.

Naadloze dienstverlening op alle niveaus van de overheid, en over alle verschillende kanalen voor iedereen.

Shetler vorige maand stelde dat slechte IT-systemen instanties en diensten hebben belemmerd al jaren, het vertragen van de voortgang en het verminderen van de effectiviteit van de overheid.

“Het is een levering probleem, niet een politieke kwestie”, aldus de CEO van de technologie in de regering evenement in Canberra.

De CEO verwezen naar recent onderzoek uitgevoerd door Deloitte argument dat digitale interactie tussen burgers en overheid beter kunnen vertalen in een kostenbesparing van AU $ 20500000000.

“Mensen willen dingen die alleen de overheid hen kan krijgen, meestal klusjes of slechter dan klusjes zoals het bezoeken van een persoon in de gevangenis … of het betalen van belastingen of het krijgen van hun rijbewijs, ze zijn niet de dingen die fantastisch zijn, maar ze zijn gewoon dingen die je hoeft te doen, “zei hij.

Dus onze ethische plicht als ambtenaren is om die ervaring zo goed mogelijk te maken voor onze gebruikers te maken, rekening houdend met ze hebben geen keuze, rekening houdend met ze geen klanten, houden dat het niet een marketing oefening, rekening houdend met dit is over het dienen van mensen die geen andere keuze om onze diensten te gebruiken.

De DTO kondigde vorige week aan dat zij zou worden inhuren van 20 nieuwe technologie gerichte rollen, met inbegrip van onderzoekers, product managers, ontwikkelaars en ontwerpers, met de overheid te zeggen dat het zou zijn het werven van zowel ervaren medewerkers en verse universitair afgestudeerden te helpen bewegen meer publieke diensten online en breng de regering op de hoogte van de digitale wereld.

“Dit is een spannend initiatief, maar het is ook complex en vereist belangrijke culturele verandering,” zei Turnbull in een verklaring.

Overheidsdiensten niet geconfronteerd met de concurrentie in de traditionele zin, maar dat betekent niet dat ze moeten immuun voor de ontwrichtende technologieën die worden die een impact hebben in de hele economie.

De DTO nodig heeft om een ​​agile, startup-achtige cultuur vast te stellen, dus het is belangrijk dat we werven mensen met de juiste mix van vaardigheden en attitude het versnellen van de transformatie van de overheidsdiensten.

Hij bevestigde op dinsdag: “We zijn op zoek naar mensen om ons aan te sluiten en om ons te helpen, en ons advies te geven.”

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow