E-book verkopers verzenden settlement krediet opties aan klanten

Als u wat tijd gekocht een e-book tussen 1 april 2010 tot 21 mei 2012, is de kans groot dat u in petto heeft voor een terugbetaling – of op zijn minst digitale store credit.

Sommige brieven aan klanten naar verluidt beginnen uitgaan van vorige week, maar ik kreeg alleen mijn van Barnes & Noble gisteravond.

Omdat ik koop veel van e-books, de memo vertelde me dat ik in aanmerking kom voor e-book credits dankzij een juridische schikking tussen de staat procureurs-generaal en drie e-book uitgevers. Dat trio bestaat uit Hachette, HarperCollins en Simon & Schuster.

Als hun eerdere aankopen in aanmerking komen, e-book klanten twee opties in hoe ze hun credits

Eigenlijk is er een derde optie: je kunt jezelf van deze schikking helemaal uit te sluiten, omdat u niet wilt worden betrokken of u wilt vervolgen op uw eigen. De keuze is aan jou.

Maar als je e-books niet veel hoeft te lezen, kan de controle optie de weg te gaan. Maar als u een frequente Nook of Kindle gebruiker, dan misschien wel een van de eerste twee keuzes zou volstaan.

Meer details over de staat procureurs-generaal e-book nederzettingen, hoe je een cheque te ontvangen in plaats van het krediet, en andere belangrijke informatie is nu online beschikbaar.

Ter referentie, hier is een kopie van de brief die ik ontving met de details beschikbaar zijn nu de schikking en hoe deze klanten beïnvloedt

Doe niets en het krediet zal worden geleverd in de vorm van een elektronische cadeaubon via e-mail, goed voor waar u de e-book (s) (dwz Barnes & Noble, Amazon, Apple, enz.) Gekocht; Vraag een controle door een van beide bellen met de hotline in de e-mail vermeld of het invullen van een formulier online.

We zijn je weer e-mailen naar wat goed nieuws te delen. We zijn blij om u te vertellen dat je in aanmerking komt voor cadeaubon kredieten dankzij de recente juridische schikkingen tussen staten procureurs-generaal en drie eBook uitgevers. Barnes & Noble was geen partij bij de nederzettingen, maar als een NOOK® klant kunt u gebruik maken van de door de afwikkeling van uitgevers overeengekomen om voordelen te nemen;. Hoewel we zijn verplicht om je nu op de hoogte van de nederzettingen, er is niets wat je nodig hebt om doen om de credits te ontvangen zoals u ze automatisch ontvangen in de vorm van een elektronische cadeaubon verstuurd via e-mail. Zodra claimperiode de nederzettingen ‘eindigt, zal de procureurs-generaal het bedrag van uw credits te berekenen. Indien het Hof definitieve goedkeuring geeft aan de nederzettingen, verwachten we in staat om u uw cadeaubon te sturen in de eerste helft van 2013; Zodra u uw cadeaubon ontvangt, kunt u deze registreren op onze website, www.bn.com, voor maximaal een jaar. Eenmaal geregistreerd, zal geen verdere actie nodig is van uw kant, en het certificaat zal geen vervaldatum en je kunt het gebruiken elk gewenst moment om de brede selectie van grote titels winkelen op bn.com;. U kunt ervoor kiezen om een ​​cheque in plaats daarvan te ontvangen van een cadeaubon, of je kan beslissen niet deel te nemen aan deze schikking at all. Wilt u een van deze opties te overwegen, raden wij u aan de stappen die u kunt nemen, evenals uw rechten, die worden toegelicht in de bijgevoegde juridische mededeling;. Zoals altijd, we waarderen uw bedrijf en danken u voor het zijn een gewaardeerd NOOK en Barnes & Noble klant;. Met vriendelijke groet, Barnes & Noble

Profiteert van een procureur-generaal E-books schikkingsfonds; Para una notificación en Español, llamar o visitar nuestro website.

Gegevens blijkt dat u in aanmerking komt voor een uitkering uit Settlements bereikt door de Staat procureurs-generaal met E-book uitgevers Hachette, HarperCollins en Simon & Schuster. De Settlements lossen een antitrust-rechtszaak over de prijs van elektronische boeken ( “E-books”). Barnes & Noble is niet aangeklaagd in deze zaak. Het is het verstrekken van deze mededeling als een service aan haar klanten.

What the Settlements Zorg

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

De Settlements maken een $ 69.000.000 fonds voor de betalingen aan consumenten die kwalificatie E-books van 1 april 2010 gekocht door middel van 21 mei 2012. Indien het Hof het Settlements goedkeurt, zal in aanmerking komen consumenten zoals jij credits ontvangt u uw E-reader accounts. Het krediet kan worden gebruikt op alle aankopen van E-books en gedrukte boeken. Het bedrag van uw betaling is bepaald op basis van de in aanmerking komende aankopen E-book geïdentificeerd door Barnes & Noble in uw E-reader account.

Hoe kunt u uw uitkering

Omdat je pre-gekwalificeerde, hoeft u niet nodig om iets te doen op dit moment om uw krediet te ontvangen. Indien het Hof het Settlements goedkeurt, ziet u nog een e-mail te laten weten hoe u uw krediet te activeren. Zodra u het krediet te activeren, wordt deze toegepast op uw account van Barnes & Noble. (Als u E-books uit meer dan één detailhandelaar gekocht, kunt u kennisgevingen met verschillende instructies over de vraag of u een krediet ontvangt of moet u een claimformulier indienen voor die retailer ontvangen. Er is een apart verzoek om elke retailer te hebben en je moet volg de specifieke instructies van elk een);. je hebt ook de mogelijkheid om een ​​cheque te ontvangen in plaats van uw krediet. U kunt een cheque aan te vragen door te bellen naar 1-866-621-4153, of naar het Settlement website hieronder vermeld, en te klikken op de Check Request Option link. Zorg ervoor dat de schikking ID-nummer gevonden op de bodem van deze e-mail verwijzen; The Settlement website is:. Www.EbooksAGSettlements.com

Uw Overige rechten

U kunt ervoor kiezen om jezelf uit de nederzettingen uit te sluiten en houd je recht om te klagen op uw eigen. Als je jezelf wilt uitsluiten, kunt u eventuele voordelen uit de nederzettingen niet ontvangen. Als je jezelf niet uit te sluiten, kunt u bezwaar indienen over de nederzettingen;. Uw schriftelijke Uitsluiting Form of bezwaren moeten een poststempel met 12 december 2012. Bezoek de Settlement website voor gedetailleerde informatie over hoe u een geldige uitsluiting Form of bezwaar in te dienen .; een aparte rechtszaak tegen twee andere uitgevers en Apple, Inc. gaat verder en is ingesteld voor een proef in 2013. Uw rechten in de aparte kleur worden niet beïnvloed door enige actie die u met betrekking tot deze nederzettingen. De rechtbank zal een hoorzitting te houden op 8 februari 2013 om 10:00 na te gaan of aan de Settlements goed te keuren. U of uw eigen advocaat kan vragen om te verschijnen en te spreken tijdens de hoorzitting.

Voor meer gedetailleerde informatie, Bel 1-866-621-4153 of bezoek www.EbooksAGSettlements.com

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken