E-mail storing raakt Singapore overheidsinstanties

Diverse Singapore ministeries en overheidsinstellingen waren niet in staat om toegang te krijgen tot hun e-mail diensten op een uitval op maandagochtend van ruim vijf uur.

Sommige gebruikers in de overheid ervaren; intermitterende toegang tot het netwerk, vanmorgen. De toegang tot het netwerk is grotendeels hersteld. Openbare e-diensten worden niet beïnvloed, “zei een woordvoerder van de Infocomm Development Authority van Singapore (IDA) .; IDA niet de exacte oorzaak van de verstoring geven, maar zei dat het ontstaan ​​van een” technisch probleem “, dat gebruikers geen toegang tot e-mail en intranet services.

De woordvoerder voegde de kwestie werd ontdekt op 09:00 en de inspanningen om service te herstellen begon onmiddellijk. Onderzoeken zijn gaande.

Volgens de controles door de website, betrokken organisaties onder het ministerie van Nationale Ontwikkeling, IE Singapore, Singapore Tourism Board, Corrupt Practices Investigation Bureau, en de Media Development Authority;. Een ambtenaar die weigerde te worden genoemd, zei ze begon te merken van de; verstoring , aan het begin van de werkdag. “Ik kon niets in de ochtend te doen. Ik kon alleen maar e-mails opstellen en laat ze in mijn outbox, ‘zei ze tegen de website.

Sommige gebruikers in staat waren om toegang tot internet diensten via hun kantoor draadloze verbindingen, maar bleef afgesneden van de e-mail-netwerk. Tekenen van diensten wordt hersteld verschenen rond 2:00.

De publieke sector ICT-diensten sinds 2009 geleidelijk bewegen in de richting die op een gemeenschappelijke; normklimaat (SOE), genaamd SOEasy, die meer dan 90 overheidsinstellingen ondersteunt.

Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te beoordelen

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Veiligheid, Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te herzien; veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik, Legal, Singapore passeert minachting van de rechtbank het recht te midden van veel controverse, Legal, Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging

Singapore passeert contempt of court wet te midden van veel controverse

Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging