Een nadere blik op Apple iOS 6 Maps en acht alternatieven (vergelijking review)

We hebben allemaal gehoord van de grappen over de nieuwe Apple iOS 6 Maps en ik begrijp dat veel mensen problemen met de software hebben gehad. Ik heb persoonlijk goede ervaringen met iOS Maps gehad en weet dat vele anderen houden van het feit dat ze nu turn-by-turn navigatie gratis. Zodra ik hoorde over problemen met Maps, heb ik besloten om te laden verschillende 3rd party alternatieven en probeer de browser app opties om te zien of er nog adviseer ik u uit te proberen waren. Ik testte iOS 6 Maps, Navigon, CoPilot Live, TeleNav Scout, MotionX GPS Drive en Waze apps terwijl ook het controleren van Google Maps, Nokia Maps en Bing Maps via de Safari-webbrowser. Kaarten Apple’s klaart de klus in de meeste gevallen en is gratis, maar voor de meer geavanceerde GPS-navigatie moet er zijn enkele grote alternatieven te overwegen. Eerlijk gezegd, zelfs de gratis Nokia Maps browser oplossing is heel goed.

Het lijkt mij dat veel iPhone 5-eigenaren die eerder iPhones snel had vergeten hoe lame Google Maps was echt op iOS voorafgaand aan iOS 6 Maps. Ik heb altijd gebruik 3rd party apps sinds Google Maps nooit in de buurt zou kunnen komen om te vergelijken met een volledige dedicated GPS turn-by-turn-oplossing, omdat Google alle geweldige functies vergrendeld aan het Android-platform gehouden. Google Maps was OK op iOS voor het opzoeken van een adres of het vinden van punten van belang, maar het was niet erg nuttig voor GPS-navigatie doeleinden. Ik denk dat dit een van de redenen van mijn zus-in-wet kan niet blijven praten over hoe geweldig iOS 6 Maps is op haar iPhone 4S. Ze heeft nooit kocht een derde cliënt en ziet dus de onmiddellijke voordeel van de nieuwe iOS 6 Maps gratis turn-by-turn-oplossing.

Sinds Apple iOS Maps gemaakt en het is geïntegreerd in het besturingssysteem, vindt u dat Maps is de standaard mapping oplossing als u een adres in een ander iOS 6 toepassing tikt dus de ervaring is naadloos. Nu, als je eenmaal tikken om te navigeren naar dat adres dan je krijgt opties om het te openen in een andere van de 3rd party applicaties. Een eigenschap die ik vooral genieten met Maps is het scherm te vergrendelen ondersteuning waar u nog de status van uw navigatie-ervaring met het scherm vergrendeld (zie je een screenshot van dit in mijn fotogalerij) kunt bekijken. Ik heb nog niet gevonden een andere client die deze functionaliteit ondersteunt en Apple Misschien heeft u dit buitengesloten van 3rd party leveranciers.

Net als de vorige Google Maps op iOS, lijkt Maps Apple’s met een zeer eenvoudige gebruikersinterface zodra je het te lanceren. U ziet de Maps-applicatie maakt volledig gebruik van de iPhone 5 lange display met de controle van het programma die plaatsvinden in elk van de vier hoeken. De pijl in de linkerbenedenhoek brengt u naar uw huidige locatie. weer tikken blijkt op het kompas-modus, zodat u kunt draaien en zie de conus beweging aan te passen aan de manier waarop u worden geconfronteerd. De juiste pictogram schakelt 3D uit en aan en heb je waarschijnlijk gezien de vrij dramatische Superman-weergave van 3D als je vliegt door steden. Het is weliswaar erg cool om mee te spelen, maar niet dat velen van ons vliegen door steden in helikopters naar deze delen van gebouwen te bekijken. Ik vind het wel leuk voor het afstemmen van fysieke gebouwen met een locatie in de stad wel.

In de linker bovenhoek vind je een pijl en als je erop tikt een ander scherm verschijnt overheen om u te helpen erachter te komen wat voor soort richtingen die je wilt instellen. U kunt kiezen uit de auto, wandelen, of het openbaar vervoer. Automobile navigatie is de enige methode ondersteund op dit moment, zodat het aanboren van de andere twee iconen zal u leiden tot 3rd party opties. U kunt uw huidige locatie en de bestemming handmatig in te voeren of te bekijken zoeken. U kunt op de reverse knop om terug te keren naar een geselecteerde locatie. Er is een route-knop aan te boren om de route te berekenen.

In de rechterbovenhoek is de bookmark-knop voor u om te bekijken en bewerken bladwijzers voor bestemmingen. Dit geldt ook voor het selecteren van contacten en recente bestemmingen als bladwijzer bestemmingen. Wanneer u de hond oor tik in de rechter benedenhoek ziet u de pagina “verheffen” om opties te openbaren aan een pin te laten vallen, print uw richtingen, toon verkeer toggle, resultatenlijst (in plaats van ze te laten zien op een kaart), en het uitzicht modi voor standaard, hybride, of satelliet. U vindt er ook instellingen voor Kaarten in het menu Instellingen te vinden. Vanuit dit gebied kunt u uw navigatiestem volume in te stellen (of schakel het uit), selecteer je eenheden van de maatregel, selecteert u de taal voor de kaart labels, en selecteer labelgrootte.

Wanneer u gebruik maakt van Maps u zult zien dat aanwijzingen verschijnen op het vergrendelscherm. Routebeschrijving zijn groot en duidelijk op het scherm en doen een groot werk van het geven u de volgende afslag ruim van tevoren, zodat je eigenlijk de beurt met een gerust hart kunnen maken. De applicatie is vrij basic in uiterlijk en instellingen (vergelijkbaar met wat we zien in dingen zoals de camera-applicatie), maar krijgt de klus snel gedaan en ik hou van wat Apple hier aan het doen is. Ik begrijp dat de gegevens is vaag geweest voor veel mensen, maar ik ben ervan overtuigd Apple zal werken deze kwesties. Ik ben niet zeker of we volledig controleerbaar offline mapping support op elk moment zullen zien binnenkort, dus ik moet een Nokia smartphone altijd bij de hand of een van deze volgende 3rd party clients naar het buitenland te reizen en niet gepakt door roaming-datakosten. De gedeeltelijke offline caching van kaarten die u bezoekt is handig bij het versnellen van de ervaring wel.

De iPhone heeft nooit inheemse turn-by-turn gesproken navigatie dus 3rd party ontwikkelaars vrij waren om te komen met oplossingen en er zijn verschillende beschikbaar. Ik herinner me het betalen van $ 99 voor de software wanneer ze voor het eerst op de iPhone gelanceerd en vandaag de dag kunt u de aanschaf van een van deze oplossingen voor minder, hoewel de aankoop van alle in-app-opties kunt u in de buurt van dit cijfer te krijgen. Ze hebben elk lijken hun sterke punten te hebben en zijn verschillend genoeg van elkaar dat je moet in staat zijn om een ​​die voldoet aan uw behoeften en werkt voor u te vinden. Laten we eens een beetje kijkje op deze 3rd party oplossingen. Houd er rekening mee dat er nog meer opties beschikbaar zijn in de App Store ook.

Voor Apple, de iOS 6 Map Flap is slechts een louter verkeersdrempel; Woz: Apple Maps teleurstellend, maar gebreken ‘niet zo ernstig; Apple Maps: Je kunt er niet van hier, de website Grote Debat: Heeft Apple’s iOS’ sprong de Shark ‘met de Map Flap;? Niet tevreden met iOS 6 Maps, krijgen TeleNav’s Scout Plus gratis voor een jaar; TeleNav’s Scout is mijn favoriete Maps iOS Alternatief; Meer dan een week met de iPhone 5 en ik ben ervan overtuigd dat het een bewaarder

Navigon is een Garmin bedrijf met een reputatie voor vaste navigatieoplossingen. Ze maken apps voor iOS, Android en Windows Phone 7, dus als je een multi-platform gebruiker dan kunt u net als de consistentie van de user interface voor klanten. Een van de belangrijkste kenmerken van Navigon die heeft bewezen waardevol voor mij door de jaren heen is hun rijstrookaanwijzingen vermogen waar zie je realistische lay-outs van de rijbaan met een specifieke rijstrook richtingen. Ik herinner me nog het gebruik van Navigon jaar geleden op een zakenreis waar er afritten dat ik zonder dat de software zou hebben gemist werden achtergelaten. Wanneer u rijdt in nieuwe gebieden, functies, zoals lane assist zijn erg belangrijk. Navigon was één van de eerste om te starten met ondersteuning voor de iPhone 5 en langer vol te zien in versie 2.2.

In aanvulling op de uitstekende Lane Assistant Pro functionaliteit, zul je echt verkeersbord ondersteuning, snelheid assistent om u te helpen van het krijgen van een bekeuring, 2D- en 3D-kaartweergave in staand en liggend, tekst naar spraak weergave van straatnamen, en nog veel meer . Er is ondersteuning voor het openbaar vervoer, lopen en rijden, maar zoals vermeld naast een aantal van deze functionaliteit komt op meer kosten voor jou. Navigon maakt gebruik van NAVTEQ-kaartgegevens, dat eigendom is van Nokia, zodat de gegevens is vrij uitgebreid.

De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk en geplaatst in enkele kleuren om de focus op functionaliteit van de software te houden. U kunt de ene staat te downloaden op een moment, je echt besparen op ruimte voor offline navigatie. Voor offline navigatie behoeften, Navigon is een van de beste beschikbare opties en ondersteunt de hele wereld in kaart ook. Er zijn nogal wat instellingen, maar ze zijn niet overweldigend en als je eenmaal hebt de software setup hoe je het wilt dan moet je goed om te gaan.

Navigon wordt verkocht in de VS in vier variaties, alle van Noord-Amerika, Oost, Midden- en West. Als je niet reizen in het hele land, kunt u wat geld te besparen door de aankoop van specifieke regio’s. De volledige Noord-Amerikaanse versie (iTunes link) is $ 59,99, Navigon USA is $ 49,99, en elke regio (Oost, Midden, West) is $ 29,99. Helaas heeft Navigon niet maken het een one-stop-shop met een aantal beschikbare in-app aankopen voor extra functionaliteit. Bijvoorbeeld, Traffic Live is een ander $ 19,99, panoramisch uitzicht 3D is $ 9,99, de VS Flitspalen is $ 4,99, cockpit modus is $ 5,99, stedelijke begeleiding (transit) is $ 4,99, en nog veel meer beschikbaar vergoeding op basis van opties. Ik kon het panorama 3D ooit downloaden niet te krijgen en merkte dit zelfde opmerking in het klantbeoordelingen dus dat is een probleem. Navigon is een van de duurste opties, zeker als je extra’s toevoegen. Met iOS 6 wordt Maps gratis en aan boord van de iPhone, kan het moeilijk zijn om de kosten van Navigon te rechtvaardigen, tenzij je serieus offline navigatie nodig.

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

CoPilot Live, van ALK Technologies, is een andere één van de applicaties die ik voor mijn Windows Mobile-apparaat gekocht weg terug in de vroege dagen van de mobiele en het is blijven evolueren in de tijd. De huidige versie is zeer volledig uitgeruste en biedt een mooie UI met een geweldige optie voor alternatieve routes. CoPilot Live is ook bijgewerkt voor iOS 6 en de iPhone 5. U offline navigatie, 1 jaar van het verkeer, en nog veel meer te krijgen.

CoPilot maakt gebruik van meer kleur dan wat je ziet in Navigon en het hoofdmenu is een beetje druk, IMHO. U kunt kiezen uit verschillende plaatsen om te reizen naar, met inbegrip van een adres, favoriete plaatsen, bezienswaardigheden, contact, bladeren door de kaart, coördinaten, en zelfs waar u de vorige nam en geotag een foto. Routes kunnen worden gepland op voorhand en opties voor het verkeer (extra kosten) en voorkeuren voertuig. Offline kaart ondersteuning, met inbegrip van kaarten over de hele wereld, is voorzien, samen met de mogelijkheid om kaarten te downloaden per regio, of de gehele Amerikaanse (1,2 GB) om te besparen op opslagruimte. Washington en Oregon is een 70,4 MB download.

CoPilot Live heeft een ton van de instellingen, wat lijkt op meer dan enige andere GPS-toepassing ik keek naar zijn, dus je kunt echt het instellen van de software om uw optimale voorkeur. Het weer is geïntegreerd en ik persoonlijk hou van de parkeerplaats hulpprogramma waarmee u markeren en sla de locatie waar u uw auto snel en gemakkelijk geparkeerd. Een geïntegreerde muziekspeler is aanwezig en kunt u ook kijken bij Facebook vanuit CoPilot.

CoPilot Live kost veel minder dan Navigon, maar ook hier zijn er ook in-app aankopen. De Premium HD USA versie (iTunes link) is $ 12,99, de Premium versie van de VS is $ 9,99, en de Standard-versie is slechts $ 3,99. Er zijn verschillende opties voor locaties over de hele wereld ook. U hebt de Premium HD versie voor volledige iPhone 5 ondersteuning. In-app aankopen omvatten ActiveTraffic voor $ 9.99 / jaar, brandstofprijzen voor 7,99 $ / jaar, en nog veel meer.

TeleNav Scout (iTunes link) is een zeer gerichte toepassing en werkt goed op de iPhone 5. Helaas is het nog niet te profiteren van de volledige langer display. Scout is gratis en voor een beperkte tijd die zij bieden hun Scout Plus-versie ($ 9,99 waarde) voor gratis ook. Zelfs op $ 9,99 per jaar, dit is een van de goedkoopste spraakgestuurde navigatie-oplossingen voor iOS.

Als je Scout start u worden genomen om de Dashboard en niet te vergeten een grote weergave van een kaart zoals je ziet in de meeste andere apps. Dit is OK maar omdat Scout is ontworpen om u te helpen ergens met snelle opties om te rijden naar het werk of thuis, samen met voorkomende plaatsnamen. De volgende tabblad over, te bereiken op de bodem, krijgt u de kaart waar u snel kunt zoeken of vinden waar je nu bent. Spraakbesturing is ook een belangrijke deal met Telenav en de middelste knop bedient u uw navigatie-ervaring met uw stem.

Ik hou van de POI steun in Scout, in het bijzonder het Movies ondersteunen die laat me wat films draaien in de theaters en wat de reviews op die films. U kunt gas (met inbegrip van de prijzen), koffie, parking, WiFi-hotspots, en nog veel meer met de Scout. Extra’s zijn de offline kaarten, verkeers- omleidingen, snelheidscontroles en lane assist. U kunt kaarten voor de VS in de zones (één alleen toegestaan ​​op je telefoon tegelijk) downloaden. West is 834 MB, Central is 1565 MB en Oosten is 1323 MB groot. WiFi is nodig voor deze downloads. U kunt ook het pictogram te wijzigen voor uw auto binnen TeleNav Scout.

Ik vond dat Scout gaf me tot drie alternatieve routes en trad snel elke keer als ik genavigeerd rond. Ik kijk uit naar de volledige iPhone 5 ondersteuning en voortdurende verbeteringen.

Motion X is een andere navigatie-oplossing voor de iPhone en iPad en heeft miljoenen actieve gebruikers die zijn heel blij met de software (ratings laten zien op 4,5 sterren voor de nieuwste versie. Het is een interessante GPS-navigatie-oplossing dankzij de zoektocht gebruikersinterface. MotionX-GPS Drive is nog niet bijgewerkt om het volledige scherm van de iPhone 5 te ondersteunen, maar dat zal zeker komen in de toekomst gratis update. het is goedkoop op 99 cent, maar ook hier zijn er een flink aantal in-app aankopen. op althans met deze toepassing zijn ze minder duur ($ 9,99 voor een jaar van live Voice Guidance) en het komt met een gratis proefperiode van 30 dagen.

Ik vind dat INRIX levert de verkeersgegevens en dat je een handige parkeerplaats marker (vergelijkbaar met CoPilot Live). De Search wiel is interessant en geeft je een vrij snelle manier om te zoeken naar bestemmingen. Tik op de Menu-knop aan de rechterkant om menu’s aan de rechter te brengen en vertrokken voor snelle navigatie rond de app. Een kompas is een van de hulpprogramma’s, samen met de optie-instellingen die je toegang geeft tot een aantal instellingen om de software aan te passen.

MotionX GPS Drive slaat uw laatst gebruikte kaarten (u kunt de limiet op hoeveel er lokaal opgeslagen ingesteld), maar je kunt niet selectief kiezen regio’s voor geavanceerde navigatie planning. Offline opslag wordt gebruikt voor snelheid en verbeterde prestaties, niet echt voor een volledige offline navigatie.

Check out my; screenshot image gallery, voor een blik op meer dan 115 screenshots van al deze opties.

Laten we eens kijken nu uit een aantal beschikbare 3rd party GPS navigatie-opties voor iOS 6.

navigon

CoPilot live

Telenav Scout

In-app aankopen onder 99 cent voice modules, zodat u kunt veranderen wie je begeleidt in uw auto. Ik kon het niet vinden van een openbaar vervoer routing, maar ze hebben wel voetgangersnavigatie vermogen. Visual lane bijstand, lokale snelheidsbeperkingen, sociale netwerken, en nog veel meer worden ondersteund in MotionX GPS Drive.

Eén van de toepassingen Tim Cook noemde in zijn Maps Apple excuusbrief was Waze (iTunes link) en dit is een applicatie die erg sterk is gericht op de sociale ervaring. Waze kunnen hands-free worden gebruikt en is gericht op de gemeenschap helpen anderen om de beste navigatie-resultaten te krijgen. Er is geen ondersteuning voor offline kaarten die ik kon vinden, maar dan weer deze applicatie is volledig gratis dus je kunt niet echt klagen.

Net als de meeste van deze GPS-navigatie-apps, is Waze nog niet bijgewerkt voor de volledige iPhone 5 scherm dus de ervaring is letterbox. Het is zeer hoog gewaardeerd door de gebruikers en lijkt heel nuttig zijn in het dagelijks gebruik te zijn. Er zijn een flink aantal aangepaste instellingen en als mensen dingen zien op de weg kunnen zij dit melden. Dit betekent dat files, politie, ongevallen, camera’s, gas prijzen, en nog veel meer. Foursquare checkins worden ook ondersteund door Waze. Waze leert uw drijvende en reizende gewoonten te helpen optimaliseren van uw route en waarschuwingen en is heel intelligent.

Een van mijn lezers suggereerde ik ook MapQuest en hoewel dat was een van de eerste in kaart brengen van oplossingen die ik ooit op mijn computer jaar geleden gebruikte ik niet eens overwegen om hen uit omdat ik dacht dat ze ging de weg van de dodo. Het blijkt dat MapQuest was eigenlijk in de excuusbrief Maps Tim Cook van Apple en het is nog steeds een actuele service. De MapQuest applicatie voor iOS (iTunes link) is solide en terwijl het de volledige weergave van de iPhone 5 nog niet ondersteunt het biedt gratis gesproken navigatie, zeer gemakkelijk omschakeling van POI-categorieën en zowel het rijden en wandelroutes.

MapQuest levert de status van het verkeer, contact integratie, en nog veel meer. Er zijn reclamebanners en het scherm is beperkt, maar voor een gratis oplossing is het zeker het overwegen waard.

Terug als de originele iPhone gelanceerd in 2007 was er geen ondersteuning voor 3rd party apps en alles wat je wilde doen buiten wat Apple was verstrekt via de Safari-webbrowser. Browser apps en optimalisatie voor de browser heeft een lange weg afgelegd en voor sommige mensen de toegang tot hun favoriete mapping dienst via de Safari-browser kan perfect aanvaardbaar zijn. Ik denk nog steeds voor de meeste mensen, dat iOS 6 Maps is meer in staat dan deze browser oplossingen, maar als je in een gebied met slechte kaartgegevens wonen dan kunt u deze te proberen gratis.

Google kan niet langer een speciale iOS applicatie (ik begrijp dat dit wordt ontwikkeld), maar hun web nut is vrij goed en heeft zelfs een icoon toe te voegen aan uw home-scherm dat maakt het lijkt alsof je een Google Maps applicatie aan boord. Mensen lijken te denken dat Google Maps was geweldig voor iOS 6, maar het was vrij beperkt en Google is in staat om veel van dezelfde functionaliteit te bieden direct vanuit de Safari-webbrowser.

MotionX GPS Drive

Je hebt een rechterbovenhoek vallen pijl waarmee u zich aanmeldt bij uw Google-account en bekijk alle plaatsen die je eerder hebt opgeslagen of starred beneden. U kunt lagen voor satelliet te bekijken, verkeer, en fietsroutes te schakelen. Richtingen worden ondersteund voor auto’s, bussen, wandelen en fietsen. Net als bij de iOS 5 navigatie-ervaring die je niet spraakgestuurde navigatie, maar een blauwe stip die beweegt op de kaart te krijgen. Er zijn in-en uitzoomen knoppen en pinch en zoom wordt ook ondersteund.

Nokia Maps is het voeden van de nieuwe kaart-oplossing op Windows Phone 8 en iOS-gebruikers kunnen genieten van Nokia Maps, alsmede via de Safari-webbrowser. Net als Google, kunt u inloggen op uw Nokia-account en bekijk alle favorieten die je hebt ingesteld via uw Nokia-account. Een interessant aspect van Nokia Maps is dat je een gebied van de kaart voor offline gebruik, dat is vrij ongelooflijk voor een web-based applicatie kan redden. Een ander zeer coole feature is de ondersteuning voor audio richtingen!

U kunt kaarten bekijken op uw telefoon in kaart, satelliet, het openbaar vervoer, en live uitzicht op het verkeer. Lagen onder meer ongevallen, bouw, congestie en andere verkeersincidenten. Je kunt een route via auto, lopen, of het openbaar vervoer. Het gebied van je beurt is ingezoomd direct op het display en ik bijna gezworen dat ik was met behulp van een echte toepassing en zelfs niet in de browser.

Waze

Het belangrijkste wat ik graag over Bing Maps is dat het bijna volledige weergave van de iPhone 5. Het is een zeer eenvoudige applicatie met ondersteuning voor het voertuig, transit, en wandelroutes, de status van het verkeer, en over de weg, lucht, en vogelperspectieven . Het is pittig en de aanwijzingen lijken nauwkeurig te zijn. Ik wil graag hoe u de aanwijzingen naar boven of naar de kaart kan glijden om de weergave van de richtingen te optimaliseren.

Er is mogelijkheid om in te loggen op uw Bing account, zodat je vorige zoekresultaten te krijgen en ik vond de zoektocht deel vrij krachtig. Het is vrij duidelijk voor mij echter dat de Bing Maps oplossing is de zwakste van de drie web-based methoden die ik uitgetest.

Zoals u kunt zien, check out; mijn volledige image gallery, er zijn tal van opties beschikbaar voor iOS 6 en iPhone 5 eigenaars. Persoonlijk gebruik ik iOS 6 Maps eerste, maar willen ook een offline oplossing voor die momenten wanneer ik geen beschikbare draadloze verbinding. Ik ben leunend naar CoPilot Live als mijn favoriete speciale applicatie. Navigon is tot daar ook, maar is eigenlijk vrij prijzig wanneer u een gratis oplossing op de iPhone 5. krijg ik ben geen grote fan van Waze en MotionX GPS Drive ook al hebben ze ernstige fans en ben meer van een traditionele GPS-navigatie gebruiker. Scout is snel, eenvoudig, en biedt een aantal grote extra functies zoals filmtijden en recensies.

Ik dacht dat ik zou nooit een Safari-browser app gebruiken, omdat ze te beperkend en andere 3rd party clients zijn veel beter zou zijn. Echter, ze zijn eigenlijk heel goed en Nokia Maps is bijna net zo goed als een gewone app met downloadbare delen van kaarten en audio richtingen. Google Maps in de browser is ook een solide keuze, maar Bing Maps is een beetje te simpel voor mijn behoeften. Ik kan zien hoe een persoon gemakkelijk zou kunnen gaan voor een all gratis oplossing van iOS 6 Maps en Nokia Maps op de iPhone 5.

Nieuwe invoer: MapQuest

Apple is al bezig om de kaartgegevens en de prestaties van Google Maps te verbeteren en ik ben het eens met mijn collega, Jason Perlow, toen hij schreef dat, de iOS 6 Maps flap is slechts een louter verkeersdrempel, en stel je in een paar maanden zal dit water onder de brug, net als Antennagate en andere dingen die mensen hadden in het geweer op de iPhone.

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Kun je met behulp van gratis Safari-geoptimaliseerde websites?

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Google Maps

Nokia Maps

Bing Maps

 de website dekking