Eerste blik: HP Slate 500 met Windows 7 Professional

Na maanden van wachten, de HP Slate is eindelijk hier. Ik was gelukkig genoeg om een ​​hands-on blik krijgen op de Windows 7 Professional gebaseerde tablet, en hier is wat ik gevonden heb.

OPSTELLING

Toen ik probeerde de HP Slate 500, het was goed uit de doos en al set-up volledig. Omdat ik kreeg alleen een kans om te spelen met deze 8.9-inch tablet voor ongeveer 15-20 minuten, dit is een eerste blik, eerste indruk beoordeling.

De HP Slate zeker voelde zwaarder en steviger dan ik had gedacht voordat picking it up. Een en een half pond is niet astronomisch, maar toen zo compact, het voelt wel een beetje als een ultra-slim baksteen.

Gallery: eerst kijken naar HP Slate 500

Aangedreven door een Intel Atom Z540-processor, de HP Slate 500 opstart als elke andere notebook of desktop met Windows 7 door op de knop hierboven afgebeeld. Er zijn niet veel knoppen of havens rond rond de randen, waardoor het merendeel van de controles om het aanraakscherm. Maar hier is wat je aan de zijkanten vind je: een aan / uit-schakelaar, een power connector, een SD-kaartslot, een USB-poort, een startscherm knop, een onscreen toetsenbord tab, een hoofdtelefoonaansluiting en volumeregeling. (Extra connectiviteit opties kunt u vinden op de achterzijde van het meegeleverde docking station, dat nog twee USB-poorten, HDMI en een hoofdtelefoonaansluiting bevat.)

GEBRUIKEN

De LED-achtergrondverlichting, WSVGA scherm ondersteunt zowel pen-touch en multi-touch bediening. Gebruikers kunnen op het scherm schrijven met de meegeleverde (en hieronder afgebeeld) digitale pen, die een knop sport in de omgeving van de tip dat fungeert als een klik met de rechtermuisknop controle. Als uw handschrift is goed genoeg voor een touch screen, dan kan dit de tablet voor jou. Mine, niet zo veel. Het was een beetje zoals hoe toen ik mijn naam ondertekenen die kleine machines waar je schuif je credit cards in winkels. Rommelig en onleesbaar. Misschien is dat mij en ik moet alleen meer tijd om mijn handschrift te oefenen op een touch screen te nemen, maar ik zou liever niet de moeite.

-Business richt HP Slate 500 tablet nu beschikbaar

Er is dus een digitale klavier. Ik ben geen grote fan van deze op iets groter dan een smartphone, maar dat is een persoonlijke voorkeur.

Maar ik zie veel potentieel en de kans op succes toepassingen voor zo’n draagbaar apparaat. De HP Slate is momenteel alleen voorgeladen met Windows 7 omdat HP verwacht dat de meeste bedrijven zal het apparaat af te vegen duidelijk en zijn eigen software op het specifieke bedrijf te installeren. Bijvoorbeeld, controleren en bewaken inventaris van een stal in een kamer en / of het schoenenwinkel. Zonder beroep te doen op een walkie-talkie of lopen naar de berging, kan een sales associate de juiste klant op de winkelvloer te informeren door het opzoeken van de product voorraad op de Slate.

HP ook bood me het voorbeeld van verzekeringsagenten die dit zou kunnen gebruiken om te fotograferen en zelfs een auto-ongeluk plaats op te nemen met behulp van de 3-megapixel camera aan de achterkant en de webcam aan de voorzijde. Dan is de gegevens konden worden noteerde met behulp van de digitale pen en ook geïmplementeerd in wat softwareprogramma de verzekeringsmaatschappij besloten om te installeren om de vordering onmiddellijk bestand via de ingebouwde Wi-Fi of een aangesloten 3G USB dongle.

Dit is zeker niet een concurrent voor de iPad. Het zou kunnen kijken als één (maar gewoon een beetje kleiner), maar toch is dit niet een entertainment of persoonlijk apparaat dan ook. Het is gericht op de productiviteit, en het lijkt zeker dat HP de juiste beslissing genomen door te gaan voor zaken met deze. HP en Microsoft leek een beetje verloren toen het toestel voor het eerst op de CES 2010 eerder dit jaar werd gelost, vergader- slechte ontvangst van veelal iedereen die het zag. Nu, ik denk dat deze gadget heeft een veel betere kans.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

BESCHIKBAARHEID

Beschikbaar via HP’s directe sales force, de HP Slate 500 is verzendkosten Nu voor $ 799. De bundel bevat een digitale pen, een docking station en een portfolio case. Als u een individuele consument, maar u wilt toch je handen op een van deze, moet je in staat om het te vinden op HP.com

 dekking op de website

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september