Evernote kampioenen ontwerp amid “domesticatie van het kantoor”

SAN FRANCISCO — Evernote is misschien wel het meest bekend om zijn cloud-gebaseerde productiviteit toolset, maar de software bedrijf is voortdurend te popelen om haar liefde voor fysieke producten te tonen.

Evernote

Reminscent van een aantal andere tech reuzen (zie: Apple), criteria Evernote is dat deze producten twee doelen dienen in te vullen: het verbeteren van je bureau van een werknemer, terwijl ook het brengen van een beetje van “warmte” om het.

Dat wil zeggen, deze accessoires zijn allemaal over een revolutie in standaard producten voor kantoor op een mooie manier.

Jeff Zwerner, vice-president van merkproducten in Evernote, legde op de maatschappelijke EG4 developer conferentie op vrijdag dat iedere werknemer bij Evernote is “pushing op al deze hefbomen” voor vorm en functie, gericht op die twee dingen naast elkaar bestaan ​​als verzekeren sterk mogelijk, zonder dat een invloed op de andere.

Evernote Market eerst gelanceerd een jaar geleden, gevuld met Evernote-branded wol messenger bags en geoptimaliseerd Moleskine notebooks. Op donderdag, Evernote CEO Phil Libin gaf de Etsy-achtige winkel was een beetje een gok. Maar hij aangeprezen Evernote markt heeft produceerde meer dan $ 12 miljoen in de verkoop tot nu toe.

Zwerner was bijzonder enthousiast voor nieuwe snap-case visitekaarthouder Evernote’s. Hij gutste hoe ontwerpers nam iets eenvoudigs als een bedrijf kaarthouder en “draaide het in een beetje magie” door middel van ingebouwde magneten bedoeld om de Evernote scanbare app voor visitekaartjes te verbeteren.

“Het is allemaal om in de pot te zetten, elkaar geroerd, en krijgen in dit oeuvre dat de nieuwe werkruimte definieert,” Zwerner beschreven.

Sommige van de nieuwe producten onthuld op EC4 en het maken van hun weg naar de Evernote Market onder andere laptop stands gemaakt van gladde, gegoten multiplex door Pfeiffer Labs, een in San Francisco gevestigde bedrijf richt zich op het ontwerpen van “producten met een doel.”

Papier is niet dood (nog): Post-it Note gaat digitaal met Evernote, Evernote CEO schetst strategie om uiteindelijk net een miljard gebruikers; Evernote bedrijf lanceert voor het MKB, corporate teams; Evernote Zaken gaat live in heel Europa; Evernote beefs up beveiliging met twee stappen en toegangscontroles; Evernote-update eindelijk brengt herinneringen, maakt dienst nuttiger; Hands-on met de Evernote Smart Notebook van Moleskine; Evernote verhuist naar hardware met een eigen Fujitsu Scansnap scanner; Evernote CEO: BYOD is niet het doel; Salesforce.com voegt Evernote Zakelijke integratie

Eric Pfeiffer, directeur van het lokale bedrijfsleven, legde uit dat tot nu toe, hij en zijn ontwerpers zijn voornamelijk gericht op het huis, maar langzaam naar het kantoor.

“De werkplek heeft spanningen op objecten die het huis nooit ontmoet. Het gebruik scenario is heel anders”, zegt Pfeiffer. Het is ook niet zo eenvoudig om de uitrol van handgemaakte producten voor kantoor, die niet alleen aanzienlijk langer duren om te maken, maar zijn ook duur voor de kwaliteit van de materialen en vakmanschap.

Zwerner opgemerkt meeste werk is het verplaatsen van deze produkten in de levering chian fabrikant ze op schaal met een orde van ten minste enkele duizenden op stapel tegelijk.

“Het duurt een dorp,” Zwerner grapte met een lach.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Toch Pfeiffer suggereerde we zijn getuige van een “domesticatie van het kantoor” in de afgelopen vijf jaren waarin de werkplek / home grenzen zijn vervaagd.

Zo is de nieuwe Pheiffer Labs collectie voor Evernote bestaat uit drie standaard vormfactoren: desktops, monitoren, en tabletten.

Afbeelding via Evernote Market

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s