Ex-CEO: Apple moet zich richten op goedkopere iPhone, opkomende markten

Ex CEO van Apple, John Sculley, is van mening dat de tech reus moet zich concentreren op goedkopere producten aan te boren in de opkomende markten.

Sprekend aan Bloomberg, de opmerkingen van de voormalige CEO’s hebben betrekking op de geruchten rond mogelijke plannen van Apple om een ​​goedkopere versie van de populaire iPhone vrij te geven.

Smartphone verzadiging, blijft stijgen, de hele wereld, en als gevolg hiervan, Sculley van mening dat Apple zal moeten meer sterk afhankelijk van de opkomende markten om het aandeel van de markt van de leeuw te behouden. De CEO bij Apple tussen de jaren ’80 en ’90 commentaar

Apple moet aanpassen aan een heel andere wereld. Als we gaan van $ 500 smartphones zelfs zo laag, voor sommige bedrijven, zoals $ 100 voor een smartphone, je hebt om drastisch te heroverwegen van de supply chain en hoe u kunt deze producten te maken en doe het winstgevend.

Sculley bleef zeggen dat Tim Cook was de “precies de juiste leider” naar Apple overeind te houden tegen de toenemende concurrentie van concurrerende ondernemingen, waaronder Samsung, als gevolg van zijn supply-chain ervaring en expertise. In een commentaar dat, hoewel er “niets mis” met de iPhone 5, Samsung werd de kloof op het gebied van concurrentievermogen te sluiten als gevolg van de rivaliserende onderneming smartphone functies.

Samsung is een buitengewoon goede concurrent, “zei Sculley.” Het onderscheid tussen een Samsung Galaxy en een iPhone 5 is niet zo groot als we gebruikt om te zien.

Recente rapporten suggereerden dat Apple de productie doelstellingen dit kwartaal gemist gebaseerd op geschatte iPhone de vraag, en de firma blijkbaar enkel besteld; de helft van de 65 miljoen iPhone displays, maar verwacht voor het eerste kwartaal van 2013. Misschien is er iets in het oog Sculley’s, hoewel de vraag of zich te concentreren op goedkopere producten de juiste richting voor de tech-reus zou zijn blijft discutabel – of dat het gewoon moet zich concentreren op het bieden van betere eigenschappen dan de concurrenten.

Apple’s marketing baas Phil Schiller het oneens is ook de mening van de ex-Apple chief’s. Onlangs besliste hij de mogelijkheid van een goedkope telefoon uit de Cupertino., Californië. Firma, beslissend dat de lage prijs zal “nooit de toekomst van Apple-producten.”

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten