FBI: Cybercrime zal de komende Enron

Een van de toonaangevende agenten van de FBI op het gebied van computercriminaliteit heeft gewaarschuwd dat de industriële spionage en gerichte diefstal van gegevens zijn over de verhoging.

Shena Crowe, InfraGuard coördinator van de FBI in de technologische hart van San Francisco, zei: “Diefstal van bedrijfsgeheimen is een zeer groot probleem.”

Het gebruik van laptops bijdraagt ​​aan het probleem en Crowe voorspelt een toename van het aantal “gerichte laptop diefstallen”.

Crowe toegevoegd: “Computer misdaad is als witteboordencriminaliteit voordat Enron Het is gewoon nog niet ‘boom’ verdwenen Het is niet gehad dat grootschalige evenement dat maakt iedereen gaan ‘oh’…”

Echter, Crowe uitgedrukt gemengde gevoelens over het feit dat een groot evenement is waarschijnlijk nodig zijn om ervoor te bedrijven zitten en kennis te nemen. Hoewel de rapportage van dergelijke gebeurtenissen neemt toe en zal nodig zijn als er om enige kans van het tegenwerken van de ‘grote boom’ te zijn, te veel bedrijven hebben in het verleden ontwikkelde het vegen van de problemen onder het tapijt, en deze mentaliteit moet veranderen, zei ze.

Crowe zei: “Bedrijven zijn zeer bezorgd over hun imago geweest en hoe zij hun aandeelhouderswaarde zou kunnen beïnvloeden, maar het goede nieuws is dat de rapportage toeneemt Veel bedrijven zijn dit te realiseren is er aan iedereen…”

Volgens recent onderzoek van het FBI, heeft het bedrag van de laptop diefstal verdubbeld in het afgelopen jaar en is nu de op twee na duurste vorm van computercriminaliteit, achter virusuitbraken en dat onbevoegden toegang van informatie.

Met fysieke diefstal – zoals het stelen van laptops – steeds een belangrijke component in de diefstal van gegevens, Dave Marcus, mondiale bedreigingen team manager bij McAfee, zei bedrijven moeten meer doen om zowel fysieke als digitale veiligheid aan te pakken.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Hij zei: “Het maakt niet uit hoe hard je ook probeert om alles neer te vergrendelen digitaal als je de kast deur open.”

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen