FedEx Office werkt samen met Google Cloud Print

Het krediet: Google

Road warriors kreeg gewoon een ander wapen in de mobiele arsenaal met de mededeling dat FedEx Office haar Print & Go-dienst met Google Cloud Print is gekoppeld. De samenwerking maakt het mogelijk om documenten af ​​te drukken vanaf een smartphone, tablet, PC, Mac, USB-stick of een ander apparaat met internetverbinding voor één van de 1800 FedEx Office-locaties in de U. S.

Google Cloud Print kunnen gebruikers verbinding maken lokale printers op het web voor toegang vanaf elke webbrowser. De samenwerking met FedEx voegt de vloot van printers bij FedEx kantoren aan de mix. Het eindresultaat is de mogelijkheid om harde exemplaren af ​​te drukken vanaf elke locatie, verschijnen bij de plaatselijke FedEx printer keuze. Afgedrukte documenten kunnen worden gebruikt voor extra diensten bij FedEx Office, met inbegrip van professionele binding.

Een volledige lijst van Google Cloud Print-apps laat zien dat het mogelijk is om documenten af ​​te drukken vanuit bijna alle mobiele platforms en apparaten.

De FedEx Print & Go-service is ook compatibel met de HP ePrint-ondersteuning.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer