FireEye, PFU Systems onthullen nieuwe enterprise bedreiging afweersysteem

FireEye en PFU Systems hebben een nieuwe enterprise-level security systeem om malware te bestrijden en te voorkomen dat de verspreiding van de infectie geïntroduceerd.

Onthuld op dinsdag, de nieuwe enterprise cybersecurity systeem combineert Fujitsu-eigendom PFU Systems iNetSec Smart Finder-technologie met de FireEye NX-serie security platform.

Wat zijn een paar eenvoudige tips, trucs en best-practice methoden van het houden van jezelf en je digitale identiteit te beschermen tegen hackers?

De combinatie van iNetSec Smart Finder en de FireEye NX-serie platform werkt op meerdere niveaus. FireEye technologie wordt gebruikt om malware te detecteren op de loer op systemen, het isoleren van de dreiging en automatisch het voorkomen van verdere besmetting door het stoppen van zijwaartse beweging. iNetSec Smart Finder vervolgens blokken laterale communicatie tussen de geïnfecteerde computers.

De bedrijven zeggen dat de nieuwe oplossing zal verbeteren “enterprise verdediging tegen geavanceerde aanvallen,” en richt zich op de toenemende complexiteit van de dreiging acteurs – of individuele, hacktivisten of door de staat gesponsorde – en de opkomst van geavanceerde aanhoudende dreigingen (APT).

Volgens het jaarverslag veiligheid verslag Cisco’s, APT prijzen zullen waarschijnlijk blijven stijgen, en de onderneming moet worden voorbereid. Sneeuwschoen spam, web exploits en kwaadaardige combinaties van software – zoals Flash en Javascript – zijn opkomst als technieken in te breken in bedrijfssystemen, die ijver en solide verdediging nodig heeft om te vermijden.

: BYOD werknemers ‘onverschillig’ to enterprise security

Ed Barry, vice-president van de technologie allianties op FireEye commentaar

Yahoo lanceert wachtwoord-vrij logins; Feds hot op het spoor van JPMorgan hackers; EquationDrug: Sophisticated, stealthy diefstal van gegevens voor meer dan een decennium; Symantec onderzoek wijst veiligheid storingen in de aangesloten huis, New CryptoLocker ransomware targets gamers

FireEye voorspelt dat mobiele ransomware, point-of-sale (POS) aanvallen en gericht op de zwakke schakel in supply chains van de meest populaire methoden van cyberaanval zal over 2015.

Lees verder: In de wereld van beveiliging

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond