Firma’s beoordelen sociaal beleid op basis van nieuwe technologie

Social media beleid moet worden bijgewerkt om gelijke tred te houden met nieuwe trends en werknemers moeten worden herinnerd aan deze gedragscodes door middel van regelmatig overleg.

Stree Naidu, vice-president van Imperva in Asia-Pacific en Japan, zei dat de beveiliging van gegevens bedrijf heeft verschillende beleidsmaatregelen voor verschillende social media platforms zoals Facebook, blogs en Twitter. “Afstemming van het beleid op basis van de verschillende netwerken maakt het makkelijker voor werknemers om te begrijpen en zich te houden aan,” legde hij uit.

Public relations firma, Text100 Singapore, heeft ook een bestaande, sociale media beleid, waarin het bekijkt en updates om de zes maanden, zei Kristian Marc Olsen, de digitale lood en account director.

Stephanie Ciccarelli, medeoprichter en CMO bij Canada gevestigde online marktplaats Voices.com, zei dat het bedrijf werkt zijn social media beleid samen met de werknemer handboek ten minste eenmaal per jaar.

Daarnaast evalueert haar social media beleid wanneer er een nieuwe social networking website krijgt mainstream aandacht, Ciccarelli vertelde de website van Azië. Dit zal het bedrijf alert te evalueren en te zorgen voor het gebruik van deze nieuwe netwerken wordt gedekt door het beleid, zei ze, wijzend op, Pinterest, als voorbeeld.

Imperva beoordelingen ook zijn social media beleid wanneer er wijzigingen in de bestaande sociale netwerken.

Naidu merkte op: “Als er een nieuwe functie geïntroduceerd om een ​​sociaal netwerk dat verandert de manier waarop gebruikers zich gedragen of te communiceren, zullen we kijken naar deze veranderingen en de mogelijke gevolgen en risico’s.

“Neem Facebook, bijvoorbeeld, de introductie van Timeline eerder dit jaar had een enorme invloed op wat de inhoud is nu beschikbaar op je profiel,” zei hij.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Regelmatige discussies werknemers te helpen herinneren; De leidinggevenden gedeeld dat social media beleid geïntroduceerd om al hun nieuwe medewerkers tijdens de oriëntatie en in de hoofden van de huidige werknemers gehouden door veelvuldig discussies.

En merkt op dat nieuwe medewerkers worden geïnformeerd over dit beleid, wanneer ze voor het eerst het bedrijf te sluiten, Olsen uit Text100 zei: “Toen interessante ‘case studies’ kom langs, we onze lessen en de belangrijkste afhaalrestaurants te bespreken tijdens onze wekelijkse vergaderingen van het personeel en deze gebruiken om het belang te versterken van naleving van onze social media beleid.

“We treffen ook onze beleid bij het personeel wanneer er updates om het inboezemen”, voegde hij eraan toe.

Ciccarelli zei Voices.com verzekert werknemers te observeren haar social media beleid door het opleiden van hen tijdens de oriëntatie training wat inhoudt dat gaan over de werknemer handboek en het benadrukken van het beleid op social media gebruik.

Ze voegde eraan toe dat de werknemers ook andere mogelijkheden om kwesties met betrekking tot social media bij wekelijkse groepstraining evenementen zijn gesprekken, Training dinsdag bespreken.

Straf voor het overtreden van de regels; Volgens Naidu, Imperva implementeert strikte richtlijnen social media en zal hen af ​​te dwingen wanneer nodig. Het bedrijf heeft niet ervaren situaties waarin werknemers dergelijke richtlijnen hebben geschonden, maar het is klaar om te herzien en te handelen op het op een case-by-case basis.

Ciccarelli zei inbreuken op de sociale media beleid zijn zeldzaam in haar gezelschap.

“Als schendingen gebeuren, wordt de medewerker gesproken over om te verzekeren dat niet meer gebeuren”, zei ze, eraan toevoegend dat als het wel gebeurt, beleid schending impliceert gewoonlijk een werknemer springen in op een social media gesprek dat zou moeten hebben is uitgesteld tot het bedrijf aangewezen social media manager of CMO.

Wijzend op het besluit van NTUC om haar adjunct-directeur, Amy Cheong, over de opmerkingen maakte ze op Facebook (zie kader verhaal) te ontslaan, Naidu zei dat deze stap was begrijpelijk als NTUC was een bekende organisatie in Singapore en het verzet had uitgebreid naar een nationaal niveau .

Maar, zei hij, Imperva zou een soortgelijke aanpak alleen als laatste redmiddel te nemen.

“Ten eerste willen we ervoor zorgen dat we voeren een grondig onderzoek en andere ‘begeleiding’ methoden te onderzoeken, indien mogelijk,” merkte hij op.

Olsen voegde eraan toe dat in een vergelijkbare situatie, zou Text100 de fout te accepteren en te informeren standpunten van het publiek een werknemer zijn persoonlijk en niet gedeeld door het bedrijf.

Het zou ook adviseren, zodat de werknemer de fout van haar manieren kunnen leren.

Onwetendheid verwekt onwetendheid dus afvuren haar is niet een oplossing op lange termijn, “zei hij.” Ik zou haar nogal opleiden om meer over de Maleisische cultuur en de mensen, misschien via vrijwilligerswerk of een taakstraf [die het doelwit van Cheong’s Facebook reacties waren] leren .

Naidu voegde eraan toe dat het incident diende als een goede les voor andere organisaties die de beste manier om risico’s te verminderen en te voorkomen dat ongelukken is om eerst ervoor te zorgen dat een social media beleid goed is gevestigd.

“Het hebben van een social media beleid op zijn plaats en het waarborgen van de werknemers zijn volledig opgeleid en geïnformeerd over de gevolgen van een schending is de beste preventieve maatregel”, zei hij.

Olsen stemde, met de nadruk op het belang van het hebben van een social media beleid. “Sommige merken zijn nog steeds nieuw voor social media en voel een social media beleid is iets wat ze niet op dit moment nodig hebben. Dit is iets wat ze nodig hebben om aan te pakken,” zei hij.

“Je weet nooit wanneer een werknemer iets dat verder gaat tegen je merkwaarden en missie kunnen berichten zenden. Daarom is het belangrijk om dit te geven in een beleid bekend en beschikbaar voor uw medewerkers. Zij moeten weten hun acties online uiteindelijk geven hun werkgever gemaakt, “Olsen toegevoegd.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen