Folding scherm, meer winst, en Android Auto support groeien

Een portfolio stijl smartphone afkomstig kan zijn uit Samsuing volgend jaar. De kleine portemonnee plooien in het midden om te sluiten. Wat maakt deze spannende is het display klapt met de portemonnee.

De bedrijven hebben geëxperimenteerd met displays die vouwen voor de komende jaren, maar dit één van Samsung lijkt erop dat het zou kunnen maken op de markt.

Bron: The Independent

Android Auto, de versie van het OS te zetten in auto’s, wint momentum zoals adoptie heeft uitgebreid in 18 nieuwe landen. Deze omvatten de grote markten van Brazilië, India en Rusland.

Kia heeft onlangs aangekondigd dat Android Auto in al haar auto’s in Europa zal zijn in 2018.

Bron: Android Authority

Actieve deelnemers op Reddit kunnen dat nu doen op Android en iOS met de release van de officiële app. Eerder in beta, de release van de laatste apps optimaliseert de dienst voor mobiel.

Bron: TNW

Samsung voorspelt een stijging van de winst voor het derde achtereenvolgende kwartaal. Deze sprong van de winstgevendheid is jaar-op-jaar en komt uit het bedrijf de winstverwachting voor het eerste kwartaal in 2016.

Bron: The Verge

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren, veiligheid, Android lockscreen bypass: Google flarden fout op de Nexus 5X telefoons

Opvouwbare smartphone van Samsung mogelijk

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Android lockscreen bypass: Google patcht lek op de Nexus 5X telefoons

Android Auto verspreidt over de hele wereld

Officiële Reddit app nu uit voor Android en iOS

Samsung verwacht nog een sprong van de winstgevendheid