FTC geeft nieuwe edict aan motoren dan advertenties zoeken

De Federal Trade Commission heeft een aantal nieuwe en strengere richtlijnen uitgegeven aan zoekmachine providers om de consument te beschermen.

Met name de FTC is het bestellen van dat zoekmachines moeten een betere baan van onderscheidende zoekresultaten van betaalde online reclame te doen.

Hier is een uittreksel uit de gepubliceerd op dinsdagmiddag bestelling

Volgens zowel de FTC personeel originele zoekmachine begeleiding en de bijgewerkte begeleiding, niet in slagen om duidelijk en opvallend te onderscheiden reclame van natuurlijke zoekresultaten kan een misleidende praktijk. De bijgewerkte richtsnoeren benadrukt de noodzaak van visuele signalen, etiketten of andere technieken om effectief te onderscheiden van reclame, om te voorkomen dat de consument wordt misleid, en het doet aanbevelingen om ervoor te zorgen dat informatie vaak gebruikt om reclame te identificeren zijn merkbaar en begrijpelijk zijn voor de consument.

De FTC heeft de opdracht op zowel “general-purpose” zoekmachines evenals 17 van regisseerde de “meest drukbezochte” als het gaat om populaire online bezorgdheid van de consument: winkelen, reizen en lokaal.

Die algemene zoekmachines bestaan ​​uit AOL, Ask.com, Microsoft’s Bing, Blekko, DuckDuckGo, Google en Yahoo.

Deze nieuwe zoek- en advertentieactiviteiten edict volgt tot een voortdurende drama met Google via het internet reus search en online advertising praktijken.

Eerder dit jaar heeft de FTC overgeleverd een volle zak van beslissingen in haar antitrustonderzoek van de Mountain View, Californië gevestigde bedrijf.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Met name heeft de FTC bepaald dat “Google heeft ingestemd met beperkingen op het gebruik van haar online search advertising platform, AdWords, dat het moeilijker kunnen maken voor adverteerders om online reclamecampagnes op meerdere platformen te coördineren.”

Google hadden afgesproken om te voldoen aan alle van de FTC eiste veranderingen.

Maar dat is niet antitrust juridische kwesties Google’s te maken aan, te rusten, hetzij in Europa of de Verenigde Staten.

Alleen deze week, Mountain View bevestigde haar $ 1,1 miljard overname van social mapping bedrijf Waze is nu ter beoordeling bij de FTC

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen