FTC zal besluiten in Google antitrustonderzoek onthullen vandaag

De Federal Trade Commission heeft zojuist aangekondigd dat het zal worden met een persconferentie later vandaag het onderzoek van de bureau’s in Google te bespreken.

Met name de FTC beschrijft dat het onderzoek betrekking heeft op beschuldiging van “vermeende concurrentieverstorend gedrag” op “een van de grootste technologiebedrijven ter wereld.” Dit is in wezen met betrekking tot de kern van Google’s business – zoeken – die grondig is geïntegreerd in enorme portfolio van producten van het Mountain View, Californië gevestigde corporatie.

Te herinneren, tot nu toe, er is gezegd dat zowel de FTC en de Europese Commissie, hebben opgehouden geen formeel besluit, in hun respectieve Google / antitrustonderzoeken.

Terug in oktober, werd gemeld dat de FTC was dichtbij, maar het was, eigenlijk hetzelfde verhaal, tot en met november in december. Bloomberg ook gemeld in november dat de FTC was, het indrukken van de internet gigant met een “ultimatum, dat bestond uit de volgende twee opties: genoegen nemen met het bureau nu of wachten op de onvermijdelijke rechtszaak.

FTC-voorzitter Jon Leibowitz zal leiden de aankondiging van vandaag samen met Bureau of Competition Director Richard Feinstein en adjunct-directeur Pete Levitas, evenals Bureau of Economics directeur Howard Shelanski.

Gepland om te beginnen om 13:00 EST / 10: 00:00 PST, wordt de aankondiging wordt gehouden op de FTC hoofdkantoor in Washington DC Het evenement wordt live webcast.

Kom snel weer terug op de website voor meer dekking van de aankondiging van de FTC.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer