Fusion Garage outs de Grid 10 tablet [Foto’s]

Met alle ophef over de Google-Motorola Mobility overname, kon TabCo niet hebben opgepikt een slechtere dag uit de Grid 10 -, maar hier is het. Gebouwd uit de as van de noodlottige JooJoo, de Grid 10 naar voren komt in het midden van een steeds moordende tablet markt. En de aanpak is uniek, op zijn zachtst gezegd. Laten we eens kijken naar wat de Grid 10 brengt aan de tafel.

bestek

At.37 inches, de Grid 10 is een haar dikker dan de iPad, die at.34 inches. Maar resolutie van 10,1-inch scherm van de Grid 10 is een iPad-busting 1366 x 768, hoger dan die van een tablet die momenteel beschikbaar zijn. Ook aanwezig is een MicroSD-sleuf, 1,3-megapixel front-facing camera, en 3,5 mm stereo jack. Het toestel zal komen in zowel Wi-Fi en 3G-rassen, die voor $ 499 en $ 599 respectievelijk zal verkopen,. Beide versies bieden 16 GB harde schijf ruimte.

de Interface

The Grid 10’s titular interface is een radicaal afscheid van de inspanningen van andere tablets. In plaats van re-villen Android, Fusion Garage nam de Android kernel en bouwde iets geheel van. (Fusion Garage vergelijkt het met wat Apple deed met OS X en UNIX BSD). Het resultaat is een gebaar geconcentreerd, grid-gebaseerde gebruikersinterface die zowel vertrouwd als nieuw aanvoelt.

The Grid 4 smartphone

De Grid 10 is gebouwd om te integreren met Fusion Garage aanstaande Grid 4 smartphone. Vergelijkbaar met wat HP uitgevoerd met de touchpad en zijn WebOS-telefoons, integratie tussen de Grid 10 en Grid 4 stelt gebruikers in staat om naadloos te pauzeren en de overdracht inhoud van de grotere apparaat naar de kleinere.

En de Apps?

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Fusion Garage’s app store, genaamd The Gridshop, zal niet beschikbaar zijn tot dit najaar, een vertraging die Fusion Garage toeschrijft aan haar heimelijke marketinginspanningen. Gelukkig, Fusion Garage in geslaagd om de Grid 10 te voorzien van een verscheidenheid aan bult-in apps, met inbegrip van contacten, foto’s, kaarten, agenda en boodschap van het centrum. Fusion Garage zegt ook dat de Grid 10 compatibel met Android apps, dat is goed nieuws zal zijn.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet