Galaxy-telefoons komen, Microsoft apps, Motorola schuldig

Het bedrijf dat begon als een custom ROM-builder voor Android heeft ontvangen $ 80 miljoen in de financiering. Cyanogen heeft duidelijk gemaakt dat het zal proberen om gratis Android van Google, doordat het open voor iedereen. De financiering zal het bedrijf helpen geven dat er een goede kans.

Google heeft stevige controle over Android door integratie van haar diensten in het hart van het OS. Cyanogen houdt niet van dat en is van plan om zijn gevorkte versie waarmee gebruikers te integreren andere diensten als zij dat nodig achten bouwen.

Bron: Forbes

De mensen in Redmond krijgt een boost van Dell met een overeenkomst om Microsoft apps vooraf installeren op Android-apparaten van Dell. Deze overeenkomst is in lijn met Microsoft rijden om zijn apps op andere platformen te zetten.

De apps op Android-apparaten van Dell omvatten onder andere Office, Skype en Microsoft Onedrive, enkele van de grootste apps van Microsoft.

Microsoft gaat ook de apps vooraf installeren op sommige Samsung Android-apparaten.

Bron:

Een jury in Delaware bleek dat Motorola inbreuk op een octrooi van patenttroll Intellectual Ventures. Het patent betrokken multimedia sms-berichten. Motorola bleek geen inbreuk maken op een tweede patent met betrekking tot draadloze bandbreedte.

Schade voor de inbreuk moeten worden vastgesteld op een bepaald moment in de toekomst.

Intellectual Ventures is eigenaar van 70.000 patenten en regelmatig klaagt die het voelt zijn ze overtreden.

Bron: Reuters

De volgende generatie Galaxy telefoons, de S6 en S6 Edge, zal de Amerikaanse hit op 10 april volgens Samsung. Prijsinformatie is net begonnen te ontstaan.

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Cyanogen krijgt financiering voor het nemen van Android van Google

De nieuwe telefoons zal belangrijk zijn om bottom line Samsung’s zijn. Dat zal worden geholpen door het feit dat Samsung gebruikt zijn eigen schermen en verwerkers in de S6 en S6 Edge, waarin de onderneming over divisies zal helpen.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Dell naar Microsoft apps op Android voorinstallatie

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Jury: Motorola schuldig aan inbreuk op het octrooi

Galaxy S6 telefoons beschikbaar zijn 10 april in de VS