Gegevens swaps, geen mensen swaps: Morrison wil biometrie gedeelde

Australië zal nieuwe systemen om biometrische gegevens met andere landen om de identiteit van mensen die te reizen naar het land te valideren delen te ontwikkelen, volgens de Minister van Immigratie Scott Morrison.

Naar aanleiding van de 2013 federale verkiezingen, heeft de nieuwe regering geïmplementeerd “Operation Sovereign Borders” en een aantal andere programma’s ontworpen om rundvlees grensbewaking in het land, en aan te pakken een waargenomen probleem met asielzoekers proberen per boot aankomen in Australië.

Spreken op het Biometrics Institute conferentie in Sydney vandaag, Morrison zei dat de regering bezig was naar Australië grenzen sterker te maken door middel van de invoering van biometrische technologie die het sneller en gemakkelijker om de identiteit van mensen die in en uit Australië te reizen en handel te controleren .

“Als het Australische publiek gaat om het vertrouwen in de manier waarop we onze grenzen te beheren, moeten ze vertrouwen hebben in de identiteit van degenen die afkomstig zijn over onze grenzen heen hebben,” zei hij.

Dat geldt zowel voor mensen smokkelen, die deze regering bijzondere succes op vandaag heeft gehad, want het is in de handel domein met mensen met wie we zaken doen met.

De Australische regering zal de ontwikkeling van de grens systemen die slimmer, beter en sneller het beheer van de volksbeweging en de vergemakkelijking van de handel te ondersteunen, ondersteund door de beste risico-management processen, business modellen, technologieën en mensen te ondersteunen.

Morrison zei dat de systemen zouden worden ondersteund en gefaciliteerd door biometrische gegevensverzameling en processing technologie.

Hij zei dat het gebruik van biometrische delen van gegevens tussen landen maakt Australië tot hogere mensen risico op te sporen voordat ze het land in het land.

“Biometrie hebben klanten die meerdere identiteiten hebben aangenomen in een poging om te proberen en krijgen een visum bij eerdere pogingen zijn mislukt geopenbaard. Biometric Matching is ook succesvol in het opsporen van personen met een nationale veiligheid betreffen,” zei hij.

Australië heeft al biometrische overeenkomsten uitwisselen van gegevens in plaats met Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland zei hij. Data swapping is een effectieve manier om Australische grenzen te beschermen, volgens Morrison.

Onze regering, als het gaat om het beschermen van onze grenzen, is meer geïnteresseerd in data swaps dan mensen swaps.

Morrison zei dat hij in discussie met zijn collega’s in de regio Azië-Pacific voor een verbeterde biometrische data sharing-regeling als onderdeel van de financiering die van Operation Sovereign Borders zal worden toegewezen was.

“Deze financiering is gericht op de ontwikkeling van oplossingen die veilig op het internet gebaseerde data-uitwisseling tussen de partnerlanden te gebruiken, zonder vertrouwen op de gegevens die worden opgeslagen op de Australian beveiligde server,” zei hij.

Australië zal streven naar een hub te ontwikkelen en sprak model waarbij sterk versleutelde data is roted tussen partners als vereist.

Morrison zei het resultaat een “geavanceerder en goedkoper systeem” dan wat plaats vandaag.

Lokaal, zei hij recente opiniepeiling toonde aan dat Australiërs waren overweldigend in het voordeel van het overhandigen van meer biometrische gegevens aan de overheid.

In het kielzog van de verdwijning van vlucht MH370, heeft het Australische publiek een bereidheid om het potentieel van de biometrische technologie te omarmen getoond.

Hij zei dat de Australische e-paspoort en SmartGate systemen “blijven bewegen van kracht tot kracht” met alle acht grote Australische luchthavens nu met de poorten geïnstalleerd. Meer dan 25 procent van de passagiers die via Australische luchthavens zal in 2016 gebruik maken van de poorten, zei hij.

Hij zei dat IBM en Morpho zijn geselecteerd aan het testen van nieuwe e-gate-technologie met ingesteld om te beginnen in de luchthaven van Brisbane in juli live-trials.

Morrison zei dat meer hulp nodig was uit de biometrie-industrie om betere technologie ter beschikking van de overheid te maken.

“De overheid moet innovatieve, betaalbare oplossingen die eenvoudig te implementeren, te onderhouden, te groeien en te integreren zijn,” zei hij.

Ik wil van te voren de boeven te blijven, en ik heb uw hulp nodig om dat te doen.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze