Gerri Martin-Flickinger: CIO, Adobe Systems

Gerri Martin-Flickinger is Adobe’s senior vice president en chief information officer.

Zij houdt toezicht op het bedrijf de wereldwijde Information Technology team, het verstrekken van strategische richting en beheer van de it-infrastructuur van de hele wereld, met inbegrip van de gehoste services. In samenwerking met het bedrijfsleven, Martin-Flickinger heeft ook de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van innovatieve zakelijke oplossingen gebouwd met Adobe-producten en technologieën die zakelijke problemen op te lossen en te verminderen IT-kosten.

CXO-Talk biedt wekelijkse video gesprekken met de meest innovatieve en doordachte zakelijke leiders in de wereld. Michael Krigsman, oprichter en co-host, wordt internationaal erkend als een industrie-analist, adviseur strategie, enterprise verdediger, en de industrie commentator.

U kunt dit interview en andere afleveringen op de CXO-Talk site te bekijken.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen