Goede systemen kunnen gaan slecht

Bouw een goed systeem met een geavanceerde technologie. Win prijst voor het. Gebruik het voor uw bedrijf voor vele jaren. Fix alleen wat breekt, zelfs als de omgeving verandert. Weigeren alle kritiek. Goede systemen kan niet slecht gaan. Of kunnen ze?

Onlangs kwam ik een paar elektronische parkeerterrein systemen. De parkeerplaats veel beschikbaarheid counters waren gemakkelijk voor bestuurders te lezen uit de verte. De barrières bij de ingangen had vriendelijke berichten en zelfs creatieve reclame ruimte. De systemen kunnen automatisch de contactloze cashcard in de auto. De barrières werden automatisch en gestaag verhoogd voor auto’s op de parkeerplaats in te voeren. Er was slechts een probleem met elk van hen: Zelfs na rekening te houden met mogelijke zakelijke redenen voor een foutmarge, telden ze het aantal beschikbare parkeerplaats veel verkeerd.

Zodat uw organisatie beschikt over een state-of-the-art Infocomm systeem. Wacht, was het state of the art, circa 1980? Is het systeem nog steeds goed te doen naar wat het was in de eerste plaats gebouwd om te doen? Heeft uw medewerkers en, indien van toepassing, de klanten nog steeds beschouwen het als stand van de techniek?

We horen veel over verandering. Veel organisaties lijken te geloven dat hun Infocomm systemen kunnen veranderen door zichzelf, hoewel, automatisch aanpassen van de operaties en business-omgeving veranderen in de loop der jaren. De Infocomm team, dat slaap en goede maaltijden verloren maanden of jaren dat Infocomm systeem te bouwen, zou begrijpelijk wensen dat, als het niet al op naar de volgende lof-waardig systeem. Maar de meeste Infocomm systemen zijn niet zo, slim, nog niet.

Windows XP nog steeds goed voor meer dan vier van de 10 Britse desktop infrastructuren, ook al steunen eindigt in 2014. Low-cost carrier easyJet is een organisatie die reeds de overstap heeft gemaakt van het hotel.

Bijvoorbeeld een bedrijf heeft een intern Infocomm systeem, dat automatisch verwerkt gegevens vanuit de systemen die diensten aan klanten en genereert veel gedetailleerde rapporten maandelijks. Toen het werd ontwikkeld, prijzen gewonnen voor zijn hoge mate van automatisering in de industrie op dat moment. Jaren later, om het bedrijf verder te gaan, topmanagement ziet de noodzaak om zakelijke beslissingen anders te benaderen door anders te analyseren van de dezelfde bedrijfsgegevens. Een goede implementatie van de software veranderingen zouden vele maanden vergen. Bedoeld om een ​​voorlopige maatregel is, worden de gegevens maandelijks uitgevoerd, zodat sommige medewerkers handmatig de nieuwe rapporten kunt maken. Helaas, de vereiste handmatige inspanning is zo groot dat alleen als een rondje rapporten wordt uitgevoerd, de volgende ronde te worden begonnen. Deze handleiding proces gaat verder dan de financiële wijk, en al snel, het begrotingsjaar overschrijden, ook. Dit is nauwelijks vooruit. Het Infocomm systeem dat werd verondersteld om het werk te verlichten uiteindelijk beperkt het bedrijf.

Het is een goede gewoonte om een ​​Infocomm systeem te zijn, in de eerste plaats ontworpen voor verandering, zoals iemand zegt. Het is een goede gewoonte om verandering systematisch daarna te beheren. Het is beter de praktijk te voorspellen en plannen hoe het Infocomm systeem zal evolueren.

Legacy systemen hoeft niet per se te worden lelijke monsters, op voorwaarde dat de architectuur zorgt voor flexibiliteit en ze zijn ijverig gehandhaafd. Het lijkt erop dat een grote winstgevende internationale onderneming met een tijd-kritische core business is nog steeds met behulp van PDP-11 goed, zelfs in de afgelopen jaren. Dat Infocomm systeem is zeker niet bewaard in een vroeg staat om zo’n goede terugkeer naar de investeringen te bereiken. Ik begrijp zeer competent personeel maakte voortdurende verbeteringen om het om het bedrijf relevant te houden.

Verwaarlozing en het ontkennen van de gebreken van goede Infocomm systemen kunnen ervoor zorgen dat ze nutteloos, en dus slecht te worden, om het bedrijf. Voor de meeste bedrijven en hun klanten, wat telt is niet hoe geavanceerde technologie in een Infocomm systeem is, maar hoe nuttig het is om de mensen die het gebruiken.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen