Good Technology: iOS blijft enterprise dominantie; groei in veilige browsing en messaging

Good Technology kondigde zijn 10 driemaandelijks Mobility Index-rapport (PDF) gisteren. iOS blijft activeringen mobiele apparatuur domineren, kleinere form factors voorbijgestreefd grotere en veilige browser activeringen bijna verdrievoudigd kwartaal-op-kwartaal.

(Good Technology); Als zekerheid mislukkingen blijven de krantenkoppen te maken, is het bemoedigend om de meest groei van de veilige browsers en messaging over de Good Technology klantenbestand zien. Het rapport stelt dat veilige browsing vertegenwoordigt 27 procent van alle apps ingezet door de organisatie met aangepaste zakelijke apps en veilige messaging zowel op ongeveer 20 procent elk.

Secure Messaging geleid smartphone apps terwijl documentbewerking leidde de tablet ruimte. Gegevens zoals dit toont aan dat mensen daadwerkelijk krijgen werk gedaan met hun tablets, terwijl de smartphone blijft een kritische messaging-toestel.

IOS kwartaal activeringen steeg 69-73 procent, Android gedaald 29-25 procent en Windows Phone ieder circa 1 procent (hetzelfde als de voorgaande zes richtingen). Deze cijfers komen overeen met wat ik zie bij mijn kleine engineering consultancy bedrijf.

De Apple iPhone 6 en 6 Plus werden uitgebracht in het vierde kwartaal van 2014 en Good’s gegevens blijkt dat de activering van deze twee apparaten bestaat 30 procent van alle activeringen.

Apple toegetreden tot het grote scherm smartphone competitie vorige week en degenen wier leven wordt versterkt door grote displays zullen genieten van dit apparaat.

De iPhone 6 domineerden de iPhone 6 Plus met 77 procent ten opzichte van 23 procent. Hoewel ik persoonlijk de levensduur van de batterij en een verbeterde camera van de iPhone 6 Plus aantrekkelijker te maken voor werk te vinden, de meeste mensen de voorkeur aan de kleinere form factor.

Het is interessant om te zien dat iOS en Android activaties varieerde tussen industrieën. Het rapport stelt dat iOS bestaat 95 procent van de apparaten in de juridische sector, 82 procent in de publieke sector, en 81 procent in de financiële dienstverlening. Android toonde kracht in de high tech industrie met 45 procent, de productie op 39 procent, en het vervoer op 35 procent.

Good Technology bedient meer dan 6.200 organisaties wereldwijd, waaronder 100% van de Fortune 100 commerciële banken, luchtvaart en defensie bedrijven en meer dan de helft van de andere Fortune 100 bedrijven. De gegevens voor deze kwartaalrapportages wordt verzameld van haar klanten, zodat biedt een goede weergave van wat u kunt verwachten over de zakenwereld.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Aanbevolen beoordeling

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar