Google werft YouTube als netwerk voor het bouwen van merken, e-commerce

Google is volledig erkennen YouTube als meer dan alleen een video-sharing site, maar als een netwerk voor e-commerce en het opbouwen van merken wereldwijd.

: Google’s Q1: Earnings sterk, de inkomsten van een smidge off

Sprekend tijdens het bedrijf het eerste kwartaal conference call houden met investeerders op donderdagmiddag, Chief Business Officer Nikesh Arora merkte op dat “heeft YouTube gegaan van een interessante advertentie kopen om te kopen voor de belangrijkste merken.”

YouTube, in het bijzonder, heeft echte potentieel voor e-commerce gezien het feit dat, in het hart van de dingen, het is een sociaal netwerk dat toegankelijk vanaf bijna elk apparaat (dat wil zeggen computer, mobiel apparaat, TV, etc.) aangesloten op het internet is.

Arora merkte op dat YouTube is “hard op weg het platform voor de volgende generatie van kanalen,” met een aanvankelijke succes de verkoop van gesponsorde kanalen voor grote bedrijven zoals Toyota en GM.

Buiten dat, YouTube heeft 100 nieuwe oorspronkelijke kanalen in de pijplijn zitten, samen met een aantal nieuwe producten, zoals YouTube Live en YouTube TrueView-videoadvertenties, verder te lokken adverteerders.

Het nemen van een pagina uit wat de televisie “is altijd bezig,” Google zal als gastheer van de eerste YouTube upfront voor merken en bureaus, presentatie van het platform in mei. Een deel van de motivatie is dat marketingagentschappen van bekende merken beginnen de waarde van digitale media herkennen.

Arora aangepakt hoe Google ziet plaats van YouTube in cross-media-meting

Search advertising is altijd zeer meetbaar geweest, en we hebben het voortouw genomen in de industrie. Niet alleen op zoek, maar op het display, mobiel en nu video. We daadwerkelijk nemen dat een stap verder en proberen om die meetbaarheid verhuizen naar offline verkopen, naar nieuwe gebieden. Maar ze investeren serieus geld alleen als ze de resultaten kunnen meten. We rollen beste van bleed meettechnologieën zodat alle klanten kunnen hun ROI te meten, of hun doelen zijn online conversies, of gewoon de mogelijkheid om te vergelijken offline en online media.

Het belangrijkste punt is er te begrijpen wat YouTube voor bedrijven zou kunnen doen offline. Arora erkend dat in het verleden, YouTube werd meestal gezien als een instrument voor het krijgen van internetgebruikers naar de website van een merk. Toch zijn de kansen aanzienlijk geëvolueerd.

Nu ze zien het voordeel van het gebruik van het web voor merk aansluiting en voor de naamsbekendheid. We beginnen aan een ander verkooppraatje met de grote merken, die gericht is op hen komen en het krijgen van hun merk te zien op het web, en YouTube is een fenomenaal instrument in dat opzicht.

Dan zijn we in staat om onze demografische gebaseerde inventaris verpakken rond het Google Display Netwerk, rond YouTube, en eigenlijk de merken om deel te nemen in een grote campagnes die miljoenen dollars kunnen lopen. Dit was een mogelijkheid die we niet konden een paar jaar geleden, omdat de inventaris niet bestond, had al de demografische gereedschap niet bestaan. Dit is duidelijk een nieuwe ruimte en nieuw soort pek om ons merk adverteerders, en zoals ik al zei, proberen we deze branden in onze sales force rond de wereld in 60 landen.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Google’s Q1: Motorola Mobility vragen in overvloed; Geen machtigingen “Android app kun geheime gegevens oogsten; Amazon Web Services ogen enterprise search, lanceert CloudSearch; OnForce: Het verbeteren van de economie mogelijk niet helpen IT-industrie; Zet in op de volgende kopen Facebook’s:? Foursquare Dropbox Pinterest ?

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld