Google’s update zal helpen u uw beperkte geïntegreerde opslag te beheren

(Google); Miljoenen mensen gebruiken hun smartphone als hun primaire camera met geïntegreerde opslag zijn de norm van vandaag, met veel foto’s en video’s kunnen snel vul je beschikbare opslagcapaciteit.

Google kondigde een update van Google’s waarmee je makkelijk lokale kopieën van foto’s en video’s te verwijderen, terwijl het u met een gerust hart dat deze inhoud wordt online back-up van Google Photos.

Samsung drastisch veranderd het ontwerp van de Note 5 dit jaar en de beslissing om de nieuwe iPhone te kopen wordt bemoeilijkt als gevolg.

De Google Foto-update rolt nu uit naar Android en zal binnenkort komen naar iOS. Ik heb altijd bezorgd over de lokale kopie te verwijderen, omdat dat de online kopie ook zou verwijderen. Deze nieuwe optie is een optie in de instellingen waarmee u ervoor kiest om ruimte vrij te maken met een enkele tik.

U kunt uw instellingen aanpassen zodat Google’s track zal houden van uw beschikbare opslagruimte en dan u op de hoogte wanneer de ruimte leeg is. Een instelling kan ook worden geselecteerd om lokale kopieën apparaat van een back-up foto’s die ouder zijn dan 30 dagen verwijderen.

U zult nog steeds in staat zijn om de online miniaturen van uw foto’s en als er foto’s of video’s die u wilt downloaden, dan kunt u deze selecteren om ze opnieuw downloaden naar uw apparaat.

Deze controle dat Google’s nu is het verstrekken lijkt vergelijkbaar met wat mijn Nextbit Robin uit de doos zal bieden. Deze stap van Google helpt verlichten de pijn van het kopen van een belachelijke 16GB iPhone 6s en is een functie Ik zou willen zien aangeboden door alle foto diensten.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Matthew Miller

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar