Gorilla Glass 5 zal overleven druppels van selfie nemen hoogte

Corning heeft haar nieuwste versie van Gorilla Glass, de gehard glas gebruikt voor de displays van miljarden gadgets consument onthuld.

De vijfde versie van Gorilla Glass, die het gevolg is dit najaar, moet soelaas bieden voor morrelen vingers selfie-takers. Straf om het glas tijdens Corning’s lab tests aangetoond kan een 1,6-meter (5 voet) overleven dalen tot 80 procent van de tijd.

Krassen en scheuren te schermen zijn vervelend, maar grootste zorg van de consument over gedaald telefoons is het glas verbrijzelen – en dat is wat Corning wetenschappers zijn erop gericht om te voorkomen dat bij elke nieuwe versie. valtest prestaties Gorilla Glass 5 is ongeveer een halve meter verbetering ten opzichte van Gorilla Glass 4.

“Met veel real-world druppels die voortkomen uit tussen taille en schouderhoogte, wisten we dat het verbeteren van de prestaties daling zou een belangrijke en noodzakelijke vooruitgang,” zei John Bayne, vice president en general manager van Corning Gorilla Glass.

Corning SVP Jim Steiner vertelde TechCrunch dat een onderzoek van het bedrijf heeft onlangs bleek dat de gemiddelde lengte van die mensen laten hun telefoon is dan 1 meter.

“Op basis van onze interne gegevens over de daling van de gebeurtenissen, onze gegevens blijkt dat Gorilla Glass 5 overtreft 4 met 1,8-maal,” zei hij. Echter, de nieuwe glazen van krasbestendigheid is alleen op een lijn met de huidige versie.

Volgens Corning, aangezien de eerste versie van Gorilla Glass 10 jaar geleden werd geïntroduceerd, werd nu gebruikt op 4,5 miljard apparaten in 1800 modellen en 40 merken.

Het glas is beschikbaar voor de handset en een ander apparaat makers nu en moeten aankomen in apparaten later dit jaar.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Gorilla glas

Corning Gorilla Glass antimicrobiële: Een must have voor kiosken; Acer Chromebook 14 voor Werk kenmerkt Gorilla Glass deksel, Intel Skylake processors; De fascinerende wetenschap van Gorilla Glass

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring