Groene technologie voor Emerald Isle met zijn nieuwe IBM ‘slimmer steden’ centers

Amerikaanse tech bedrijven hebben een lange tijd geschiedenis van het lokaliseren van software-ontwikkelaar centra in Ierland, dus het was niet schokkend voor mij om de IBM en Agency (IDA) van Ierland Industrial Development horen hebben gekregen samen om plannen nieuwe Smart Cities Technology Center (Centrum!) worden gevestigd in Dublin. De stad zelf zal een testbed voor een aantal van de projecten.

Een deel van de motivatie achter het nieuwe centrum is om cross-disciplinaire teams die de smart cities probleem zal overwegen vanuit een holistisch perspectief te creëren. Dat wil zeggen, ze zullen de ontwikkeling van technologieën en oplossingen voor water, energie en transport SAMEN in plaats van ze gezien als afzonderlijke problemen op zichzelf. Op basis van de wisselkoers van vandaag, de IDA verwacht ongeveer $ 89.000.000 in het centrum in de komende drie jaar te zetten. Zij hoopt in de deelnemers te trekken uit het hele gamma van de Ierse samenleving, met inbegrip van stedelijke overheid, universiteiten, kleine en grote bedrijven. IBM Research en zijn Software Development Lab in Ierland zal ook worden betrokken.

Enkele van de dwingende doelstellingen van het centrum zijn vastgelegd in Ierland Horizon 2020 document, dat in wezen zijn visie voor het creëren van de Ierse slimme economie.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs