Grootste hindernis te overwinnen met Windows 9: De doodlopende

Informatie begint te lekken over Windows 9, en het gesprek heeft zich tot hoe slecht Microsoft tot nu toe met Windows 8. Er wordt gezegd dat Microsoft ploeteren, met Windows 8 ook wordt vergeleken met Vista is mislukt. Sommigen vragen zich af hoe Windows 9 dingen rond zou kunnen blijken, maar dat harder dan Microsoft kan beheren zijn. Er is een groot probleem in het Windows-ecosysteem dat een nieuwe versie waarschijnlijk niet kunnen aanpakken.

Laatste beoordeling

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Het is belangrijk om te begrijpen dat, terwijl praten op het web is ramping up over de tekortkomingen van Windows 8, dat is niet overal het geval. Er zijn genoeg mensen gelukkig met behulp van Windows 8 (inclusief mijzelf), en ze zullen dat blijven doen.

Anderen, mijn vriend Adrian Kingsley-Hughes onder hen, links Windows achter en, vraag me af of Windows 9 ze terug zal brengen. Ik ben bang dat het niet.

Windows 9 komt: Voelt als Windows Phone helemaal opnieuw, Asus Transformer Book T100: Een week in; Asus Transformer Book T100: eerste indrukken; Asus Transformer T100 is mijn naam roepen; ASUS Transformer Prime: Perfect voor zakenreizen (review); Wat ik wil: ASUS Transformer Prime met Windows 8; Noodzakelijke levensduur van de batterij voor laptops: 8 uur

Wanneer Windows 8 is niet in het aantrekken van nieuwe gebruikers, en verleidelijke Windows 7-gebruikers om te upgraden naar de radicale nieuwe ontwerp van Windows 8. Je hoeft niet ver te zoeken op het web te vinden die weigeren om te upgraden, omdat ze dat niet doen zoals de nieuwe OS.

Zoals voor het aantrekken van nieuwe gebruikers, Microsoft moet tik op de enorme potentiële markt van mensen op zoek naar een mobiele oplossing. Of dat de tablet of laptop doet er niet toe, is Microsoft wanhopig proberen om nieuwe klanten te krijgen van de mobiele menigte.

Als de uitdrukking ‘zoeken in de Knowledge Base’ is onderdeel van de ervaring als er dingen mis gaan, het is een grote storing.

Dat is waar het Windows-ecosysteem werpt zijn lelijke kop en vormt een obstakel voor het krijgen van deze nieuwe klanten. De hier bedoelde ecosysteem is niet de bekende één van apps en content, het is fundamenteler dan dat.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Het ecosysteem dat het moeilijk voor Windows om te concurreren voor nieuwe mobiele klanten maakt, is degene die blijkt vaak de user experience (UX) in een nog erger dan de concurrentie.

Het is degene die soms maakt eenvoudige taken om te zetten in doodlopende wegen met Windows als de dingen niet gaan zoals ze zouden moeten werken. Denk aan updates die niet uit te voeren en apps die problemen voor de gebruiker te maken. Problemen die zich voordoen met een dialoogvenster met een foutmelding dat er geen informatie aan de gebruiker over hoe verder te gaan biedt. Ik noem het de Windows doodlopende weg.

Alle drie van deze telefoons zijn uitstekend en zijn lager geprijsd dan een vergelijkbare iPhone 6s of 6s Plus.

De meeste Windows-gebruikers hebben gezien die als ze eerlijk zijn. En ze zijn correct als ze erop wijzen dat vaak deze doodlopende wegen zijn niet de schuld van Windows. Ze komen als er een app mislukking, een hardware probleem, of een software-driver probleem. De mainstream mobiele klanten die Microsoft wil winnen maakt het niet uit waar de fout ligt, maar in een vloeiende ervaring.

Deze doodlopende wegen zijn het resultaat van de Windows-ecosysteem, zodat zij indirect veel van Microsoft’s schuld zoveel nieuwe klanten betreft. Het systeem werkte, en nu is het niet. Het maakt niet uit waar de fout ligt is het een mislukking van de UX, en dat is Windows ‘grootste probleem.

Dit is de manier waarop het nu is met Windows 8, en vrijwel zeker zal de manier waarop het is met Windows 9 in de toekomst. Dit is de grootste hindernis voor Microsoft te springen om te concurreren in de mobiele klimaat van vandaag.

De competitie heeft dit probleem niet hebben, en dat is waarom ze groeien ten koste van Microsoft en Windows.

Apple stuurt het complete iPad ecosysteem dat is waarom ze zelden een doodlopende ervaring. Liefhebbers zullen roepen dat het niet eerlijk om te vergelijken Windows en de iPad mobiele ervaring om deze reden. Het is eerlijk, echter, zoals dat is wat Microsoft heeft te maken met Windows te krijgen (en te houden) in de handen van mobiele klanten.

Terwijl Apple controleert de hele UX milieu, Android niet en het hoeft niet deze doodlopende UX afleveringen. Android heeft een OS bron verschilt van zowel de hardware en app-aanbieders, maar het werkt goed voor mobiele klanten.

Zelfs wanneer iPad of Android problemen voordoen, en natuurlijk ze doen, het systeem verzorgt het en laat de gebruiker door te gaan. Als een zeldzaam opnieuw moet worden opgestart, die meestal gebeurt zonder tussenkomst van de gebruiker en de sessie hervat. Dit is slechts een klein ongemak voor de gebruiker, niet een doodlopende weg.

Er zijn geen cryptische foutmeldingen, hang-ups, noch online onderzoek vereist. Dat is een groot obstakel voor Windows, als de huidige mobiele klant is zeer intolerant ten opzichte van de pc-gebruiker van de oude. Dingen moeten werken of ze op zoek elders voor wat ze nodig hebben. Aangezien miljoenen nu doen.

Zie gerelateerde

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar