Heeft u een probleem met uw Apple Watch? Probeer deze snelle oplossingen

Over het geheel genomen de Apple Watch uitrol glad is geweest, maar sommige gebruikers ondervinden willekeurige kwesties. Maar geen paniek. Het goede nieuws is dat er snelle oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

Hier zijn een aantal dingen die je kunt proberen als je Apple Watch begint te misdragen.

Tegelijkertijd houdt u de Digital Kroon en de kant-knop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.

Dit is meestal aan het feit dat het niet goed gekoppeld met de lader, dus stel de Apple Watch de magnetische lader.

Ten eerste, zorg ervoor dat u gebruik maakt van de Apple lader.

Controleer vervolgens te zien dat de Apple Watch correct is gekoppeld aan de lader. Bijstellen en zien of dat helpt.

Als dat niet helpt, schakelt u de Apple Watch door de knop aan de zijkant (niet terwijl het op te laden) ingedrukt te houden en te vegen het display (een proces vergelijkbaar met het uitzetten van de iPhone of iPad). Vervolgens start de Apple Watch door gelijktijdig de Digitale Kroon en de kant-knop ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt.

Schakel eerst de Apple Watch door de knop aan de zijkant ingedrukt te houden (niet terwijl het op te laden) en vegen het display (een proces vergelijkbaar met het uitzetten van de iPhone of iPad). Vervolgens start de Apple Watch door gelijktijdig de Digitale Kroon en de kant-knop ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt.

Een andere mogelijkheid is een schurkenstaat app, die u misschien wel in staat zijn te herkennen door het verwijderen van apps van het paar iPhone selectief (je kunt ze niet direct te verwijderen uit het Apple-Watch) en het controleren om te zien of het buitensporig batterijverbruik staat vast.

Als de eenvoudige oplossingen hierboven beschreven niet voor u werkt, of je hebt messed up van uw instellingen, kunt u veeg de Apple Watch en opnieuw te beginnen.

Om dit te doen, uit de Apple Watch ga naar Instellingen> Algemeen> Stel opnieuw in> Wis alle inhoud en instellingen.

Dit zal uw Apple Watch herstellen naar de fabrieksinstellingen.

Neem contact op met Apple support of hulp krijgen via de Apple Genius Bar.

3D-printen handen op: Houtwerk

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Gebruik uw smartphone om ter plaatse een ernstige hartaandoening dat u (of uw huisdier!) Kan hebben; De belangrijkste Windows-pc upgrade: Touch-enabling; High-performance OWC opslagapparatuur voor Macs; Maak van je iPhone of Android-smartphone in een satelliettelefoon ; Tips van de frontlinie: Switching besturingssystemen is bijna nooit het antwoord op de problemen, High-performance, enorme opslagcapaciteit apparaten

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple Watch loopt vast

Apple Watch oververhitting tijdens het opladen

Apple Watch wordt niet opgeladen

Apple Watch riool iPhone-batterij snel

De nucleaire optie

Als al het andere faalt …