Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Een van de voordelen van het koppelen van robotica met verschillende aspecten van IT zoals de wolk en grote gegevens is, dat kan leiden tot functionele robots die toegang tot informatie en gezamenlijke mogelijkheden dan tevoren.

Robotics, Google’s Project Wing drones zal Chipotle burrito’s te leveren aan Virginia Tech, robotica, robotica start-up wint contract met gigantische Duitse logistiek bedrijf, robotica, Volvo en Autoliv kondigen nieuwe autonome rijden software bedrijf, robotica, hoe klein attack ‘natuurlijke nanobots’ kankerachtig cellen

De Robotics team aan de Carnegie Mellon opgeleid één robot, genaamd kruid, een Oreo voor mensen uit elkaar te trekken.

Dat lijkt misschien een angstaanjagend vooruitzicht, gebaseerd op science fiction rekeningen van robots gegaan slecht, maar vanuit een zakelijk en maatschappelijk oogpunt, kan dit leiden tot een aantal voordelen.

Inspanningen worden gedaan om robots slimmer, met inbegrip van diep leren en nieuwe algoritmen, waarmee robots om dingen te leren sneller te maken. Door het toevoegen van meer intelligentie, kunnen machines gaan dan de mogelijkheid om repetitieve taken uit te voeren.

Startups kan een belangrijke lift te krijgen van de NASA als zij een technologie kan vinden in de ruimte bureau dat hun commerciële ambities past.

“Diep leren en big data opdrijven vooruitgang in de perceptie en cognitie van robots,” aldus Abhinav Gupta, universitair docent bij de Robotics Institute aan de Carnegie Mellon University (CMU).

Perception – visie, audio, en ergonomie – helpt robots om beter inzicht in de wereld om ons heen, “zei Gupta.” Het helpt robots om te weten wat zijn de objecten in de omgeving en hoe kunnen ze worden gebruikt. Het helpt inzicht in de gebaren, emoties van de mens in het milieu, met wie deze robots moeten samenwerken.

Maar bovenal, zijn diepe leerbenaderingen wordt gebruikt om robots te maken slimmere beslissingen, in termen van acties die ze moeten doen in een bepaalde omgeving, zei Gupta. “Deep learning wordt gebruikt om de robot controle en planning op te lossen, zodat de robot onzekerheid en beloningen kunt modelleren om de juiste actie te ondernemen,” voegde hij eraan toe.

Dit biedt meer gebieden slimmer robots kunnen worden gebruikt, zei Gupta. Bijvoorbeeld, in productie, robots worden gebruikt voor visuele inspectie en planning manieren om afval te verminderen en de efficiëntie bevorderen werkstromen.

Technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) zal helpen robots dagelijkse taken effectiever te voeren – maar het kan veel verder dan dat gaat. “AI kan helpen een vacuüm robot om niet gepakt op diezelfde meubel elke keer of uit te schakelen als het een vloeistof op de vloer detecteert”, zegt Patrick Moorhead, een analist bij Moor Insights en Strategie, een wereldwijde technologie-analist en adviesbureau.

In de toekomst kunnen we verwachten dat alleen door AI zullen we meer robots die meer doen dan vacuüm, “zei Moorhead.” Zij [zullen] fold onze kleren, zet de schotels in de afwasmachine, en neem de hond voor een wandeling. Niets van dit alles kan worden gedaan zonder de KI en is de belangrijkste reden dat je niet veel robots in het wild vandaag.

Anders dan de werkvloer robots die sensoren, een rudimentaire analytics systeem te gebruiken, en een ‘als-dan’ benadering, AI is nodig om hogere orde taken uit te voeren, zei Moorhead. Office omgevingen kunnen profiteren van dermate toegenomen mogelijkheden. “Robots die de post bezorgen, nemen de prullenbak, pick-up morsen van groot nut voor een kantoorruimte zou kunnen zijn,” zei hij.

Productie toch in aanmerking komen slimmer robots, als de tijd in te stellen, die een huidige kwestie vandaag veel korter. “De veiligheid wordt ook verbeterd, want het is makkelijker voor slimmer robots om te werken naast de mens, niet afgezet met metalen barrières,” zei Moorhead.

Zo diep leren en andere technieken worden gebruikt om robotica te verbeteren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Slimmer robots zal nuttig zijn in een gebied waar voor algemene doeleinden intelligentie is nuttig zijn, “zei Gupta.” Vanuit de autonome navigatie [zoals self-rijden auto’s] om fysiek ondersteunende systemen in de gezondheidszorg, van persoonlijke robotica in entertainment tot medische robots, van het beheer trash educatieve robots, ik geloof dat de meeste van de industrieën zullen worden beïnvloed door deze nieuwe revolutie, “zei hij.

In de ziekenhuizen over de hele wereld, zijn chirurgen krijgen hulp van nieuwe robot assistenten.

Project Wing drones Google zal Chipotle burrito’s te leveren aan Virginia Tech

Robotica start-up wint contract met gigantische Duitse logistiek bedrijf

Volvo en Autoliv kondigen nieuwe autonome rijden softwarebedrijf

Hoe klein ‘natuurlijk nanobots’ aanval kankercellen