Het vieren van de rol van de schuur in innovatie

Er zijn een paar dingen meer “Kiwi” dan de relatie tussen een Kiwi gozer en zijn schuur.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Niet alleen kan hij toevlucht van “Haar Indoors”, maar hij is in een gelukkige plaats wordt gedomineerd door twee van de belangrijkste dingen in zijn leven: zijn gereedschap en zijn vistuig.

Maar de schuur is veel belangrijker dan dat, het is een waardevolle centrum van technologische innovatie.

Je zou kunnen spotten, maar die behoefte heeft aan het kantoor of pand op een bedrijventerrein wanneer u uw schuurtje in uw eigen achtertuin, een plek waar je alle uren kunnen werken en het kost niet veel.

Ik was aan de kust deze week, het interviewen van een man die zijn bedrijf, die op afstand monitoren IT-systemen over de hele wereld, van een huis aan het strand in het surfen voorstad van Papamoa loopt.

Hoewel strikt genomen, de operaties leek te lopen vanaf de keukentafel, die hij vergeleek met de veel legendarische schuur, eraan toevoegend dat net zoals Apple en Microsoft in garages gestart, schuren waren ook de bakermat van vele een Nieuw-Zeelandse uitvinding.

Onder deze vernieuwingen, was de oprichting van de moderne jet scheepsmotor door Sir William Hamilton.

En meer recent, de Nieuw-Zeelander Martin Moddie vertelde de wereld van hoe zijn miljoenen dollars online publishing imperium begon in een schuur weg terug in 2002!

Er zullen anderen ook.

Als erkenning van deze, de gevestigde Christchurch gebaseerde Jade Software heeft omgedoopt haar kantoorruimte “de stal” als het probeert om zijn innovatieve wortels te herontdekken.

Natuurlijk is er discussie over de vraag of de Kiwi gozer en zijn schuur presenteren de juiste weg te gaan over het creëren van technologische succes. De voormalige Labour-regering wilde graag op een meer gestructureerde en strategische aanpak.

Terwijl ik denk dat een gestructureerde aanpak en de ‘juiste’ faciliteiten hebben hun plaats, er is niets zoals de nederige tuinhuisje of keuken tafel met uitzicht op de zee naar die creatieve sappen stromen voor die krijgen “Eureka!” ogenblik, een plek die een beroep op een man baserinstincten, een troostende toevluchtsoord van vrede, harmonie en stilte, ergens beschut tegen de problemen van de wereld.

Immers, niet zulke creatieve uitvinding vloeien voort uit het individu in plaats van de overheid of de commissie?

Inderdaad, te oordelen naar de internationale successen die in schuren en garages tot nu toe, we moeten allemaal herkennen hun waardevolle rol in de menselijke en technologische ontwikkeling.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen