innovatieve nieuwe programma van Amazon legt de lat voor het onderwijs

Amazon is de lat voor het onderwijs. Terwijl andere bedrijven zijn het verminderen van het bedrag dat zij bereid zijn om te besteden aan werknemers onderwijs of betalen voor het collegegeld terugbetaling, Amazon heeft vandaag aangekondigd dat het up zal betalen tot 95% van de kosten van de cursussen; “. Dus, voor mensen die met zijn geweest ons zo weinig als drie jaar, bieden we een pre-betalen 95% van de kosten van cursussen zoals vliegtuigen mechanica, computer-aided design, machinegereedschappen, medische laboratorium technologie, verpleging, en vele andere gebieden. “; voor de meesten van ons in de technologie, vooral als we werken voor grote volwassen organisaties, is er een stimulans om opleiding voort te zetten in enkele wijze. Voor het grootste deel, is er een eindeloos aanbod van ingeblikte online cursussen die dienen, echt, alleen maar om ons aan een onderwerp. Daarnaast zullen de meeste organisaties een zekere mate van collegegeld vergoeding voor college-niveau cursussen;. In de afgelopen jaren is de financiering voor deze opleiding opties aanzienlijk is gekrompen;. Vandaag moeten we elke training dollar te rechtvaardigen, toont het management hoe onze het nemen van een bepaalde cursus zullen profiteren van de grotere organisatie, en meer onmiddellijk ons ​​dagelijks werk. En, typisch, de financiering voor college-niveau natuurlijk het werk, indien goedgekeurd, zal alleen betrekking hebben op de kosten van een paar cursussen per jaar als gevolg van de financiering van caps, het indrukken van de tijd die nodig is om een ​​diploma aanzienlijk af naar rechts,. Ironisch genoeg zijn de meeste college graden vereisen dat u te voltooien in 5 jaar, terwijl de financiering van een 6+ jaar landingsbaan nodig.

De aankondiging begint met de mededeling dat Amazon graag een pionier te zijn, en dit programma zet Amazon’s geld waar hun mond is door het niet verplicht dat het onderwijs om de huidige positie van de werknemer binnen de organisatie relevant zijn;. “… En we financieren die gebieden ongeacht of die vaardigheden relevant zijn voor een carrière bij Amazon, “Bezos schreef.

Dus, terwijl de top trends in e-learning en corporate training mee een stijging training budgetten om te gaan met de economische groei in speciale gebieden, talent tekorten als gevolg van te outsourcing en een grotere focus op talent management, Amazon is de uitvoering van dit programma, omdat ze willen maken het makkelijker voor werknemers om hun ambities na te streven.

Het programma is niet zonder beperkingen.

In tegenstelling tot traditionele collegegeld terugbetaling programma’s, wij uitsluitend financieren onderwijs alleen in gebieden die goed betaalde en in de hoge vraag volgens bronnen zoals het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics;. Met zo veel veel klagen over de manier waarop de VS is het verlies van de intellectuele race om andere landen, hier is een innovatie die zou kunnen helpen om ons inhalen. De aankondiging noemt het nieuwe programma een experiment, en hoopt dat andere organisaties hun opleidingsprogramma’s te modelleren nadat de nieuwe Amazon Career Choice Program. Ik hoop zeker Amazon slaagt en anderen volgen.

Wat zijn uw ervaringen met het onderwijs financiering in uw organisatie?

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle