Kan de Samsung Galaxy S6 terug te winnen van de fans?

Samsung verliest terrein, en dat heeft toegestaan ​​iOS naar Android inhalen in de Verenigde Staten. Maar met het vlaggenschip van Samsung Galaxy S6 nu op de horizon, zal het hebben wat er nodig is om terug te winnen van de fans.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

Er is weinig bekend over de Galaxy S6 tot nu toe. Er zijn foto lekken die meer gebruik maken van de gebogen scherm vergelijkbaar met die gezien op de Galaxy Note Edge laten zien, en suggesties dat Samsung de Qualcomm Snapdragon processor zal dumpen voor een chip uit eigen Exynos lijn geweest. Officieel is er echter weinig meer dan teasers die betrekking hebben op de Galaxy S6.

iOS haalt Android in de VS de verkoop aan eerste plaats terug te winnen; Android 5.1 “Lollipop” is nu officieel; De 11 beste high-performance storage apparaten; OS X-hulpprogramma’s om je Mac beter, sneller en productiever; KitKat draait op 40 procent van de Android-apparaten; iOS 8.1 tips en trucs

Samsung draagt ​​ongeveer 60 procent van de Android-markt, dus alles dat de gevolgen voor Samsung sales effecten Android als geheel, en dus een succesvolle lancering van de komende Galaxy S6 is van vitaal belang.

Wat Android fans willen en wat Samsung belandt biedt hen wel of niet line-up. Als het gaat om klanten, de drie grootste klachten die ik hoor worden geuit tegen premium Samsung-apparaten zijn de prijs betreft, een afkeer van het bedrag van plastic gebruikt in de bouw van de apparaten, en angsten over de hoeveelheid bloatware op zijn smartphones geïnstalleerd.

Samsung, aan de andere kant, lijkt te gaan op de weg de meeste hardwarefabrikanten gaan naar beneden. Dat wil zeggen, snellere processoren, betere weergave, en een dunner en lichter vormfactor. De processor voeden van de inrichting wordt dat Samsung Exynos 7420, een 64-bit octa-kerndeel gebouwd met behulp van 14-nanometer architectuur draait op 2,1 GHz is.

Samen met het gerucht dat de Galaxy S6 een gebogen scherm zal de sport, het kan ook zijn voorzien van nieuwe ePoP Samsung’s (embedded pakket-on-pakket) dat de DRAM en NAND flash combineert, samen met de controller, in een enkele chip die kunnen worden gestapeld direct bovenop de systeemprocessor. ePoP zal niet alleen het verbeteren van de prestaties en de levensduur van de batterij, maar het zal ook een aanzienlijke hoeveelheid ruimte te besparen in de handset.

Innovatie; Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen, innovatie, Apple’s mislukt fashion gok

De weergave wordt verwacht van een hogere resolutie dan momenteel wordt aangeboden op de Galaxy S5, wat een 1920 x 1080 full HD scherm zijn. Met de Galaxy S6 is het waarschijnlijk dat Samsung zal kiezen voor een QHD 2560 x 1440 scherm om te kunnen concurreren met de wil van de Nexus 6 en LG G3.

Het woord van de supply chain is dat de Galaxy S6 een 16MP camera met optische beeldstabilisatie, een 5MP-camera aan de voorkant, en 32GB, 64GB of 128GB opslag opties, met Samsung het opgeven van de 16GB-model zal beschikken.

De handset zal ook draaien Android Lollipop, maar het is onduidelijk of die versie 5.0 of de onlangs onthulde versie 5.1 zal zijn. Fans zullen ongetwijfeld in de hoop voor 5.1, want anders zal er een game te wachten voor updates voor trickle down.

De vraag is, is dit genoeg om terug te winnen Android fans en het voorkomen van Samsung verliest meer terrein aan de iPhone? De tijd zal het leren.

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok