Kan RIM’s BlackBerry 10 terug te brengen van de rand van de vergetelheid?

Ga terug in de tijd naar de zomer 2012. Ik was klaar om RIM en de Blackberry-platform af te schrijven als een deel van de IT-geschiedenis, maar geen deel uitmaken van IT’s toekomst. Ik had het mis. Ja, daar is het, ik geef toe dat verkeerd over Blackberry en RIM. RIM gaf niet op en ik ben blij dat ze dat niet deden. Ik heb niet meer het bezit van een Blackberry maar ik zal je een belangrijk ding over RIM’s Blackberry zeggen: Het is de meest veilige mobiele platform. Het is veilig genoeg om zegel van goedkeuring van de Amerikaanse regering te krijgen.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Is het genoeg om RIM terug van de rand van uitsterven te brengen?

Ik denk het wel, hoewel veel analisten niet mee eens.

Mijn redenering gaat als volgt: De veiligheid is van het grootste belang voor het bedrijfsleven. Blackberry-apparaten zijn de meest veilige. Daarom moeten de bedrijven opnieuw vast te stellen Blackberry als de standaard mobiele telefoon platform. Sterker nog, ik voorzie veel bedrijven toestaan ​​BYOD, zolang de “D” dat je te brengen in de heilige collectieve hallen wordt Blackberry gebrandmerkt.

Ja, ik besef dat Blackberry-apparaten maken slechts ongeveer een procent van alle mobiele apparaten, maar dat aantal zal exponentieel groeien als CXOs wakker en ruik de zoete geur van de verbeterde beveiliging.

Nu, zou je kunnen zeggen dat niemand echt hacken Blackberry’s omdat zij slechts een klein marktaandeel, maar denken dat het marktaandeel. Leger, de overheid en degenen die zich bezighouden met de beveiliging. Grote doelen voor hack pogingen, vind je niet?

Nou, er is een probleem. Blackberry komt uit de doos veiliger dan de meest geharde versie van de iPhone of Android die je kan produceren op uw eigen.

Blackberry-apparaten hebben vijf belangrijke beveiligingsfuncties die hen de duidelijke keuze voor iedereen die wil of behoefte heeft aan een veilige mobiele platform te maken.

Blackberry-apparaten maken slechts ongeveer een procent van alle mobiele apparaten, maar dat aantal zal exponentieel groeien als CXOs wakker en ruik de zoete geur van de verbeterde beveiliging.

Ik weet niet over u, maar ik ben ervan overtuigd dat RIM een goed werk heeft verricht – maken dat een groot werk van het creëren van een veilige en een BYOD-klaar mobiele platform.

RIM: Ik ben blij dat je terug bent. Godspeed.

Om CXO: Je moet zeker rekening houden met de Blackberry als het platform bij uitstek voor het toestaan ​​van gebruikers om apparaten te vinden tussen werk en persoonlijk gebruik te delen.

Om BYODers: Je moet blij zijn dat er een mobiel apparaat dat is gemaakt veilig te zijn en kunt u om het te gebruiken op het werk. Je hebt nu een volledig aparte omgeving – een om in te spelen en één aan het werk in.

Wat denk je van de nieuwste release van het Blackberry OS en de nieuwe Blackberry apparaat lineup RIM’s? Ik moet zeggen dat ik ben pretty darn onder de indruk.

Welke verbeteringen of veranderingen zou u willen zien voordat je zou doen van uw Android of iPhone? Praat terug en laat me weten.

BlackBerry, Nokia: herstellen of instorten? Door de nummers

BlackBerry 10 is de eerste BlackBerry ten volle te ondersteunen BYOD

BlackBerry 10 essentie: Wat u moet weten

BlackBerry 10 en de Z10: 10 dingen die ik leuk vind en 5 dingen die ik doe niet

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen