Kan social media onthullen uw ras? VS-programma richt Hispanics

Dana Oshiro, uitgeverijen analist bij advertentienetwerk NetShelter, vormt een interessante vraag: “Hoe weet je ras en etniciteit te bepalen online? ‘; Deze vraag is ontstaan ​​uit haar recente deelname aan het Witte Huis Top Spaanse gemeenschap actie in San Jose, Californië, waar plannen waren besproken over hoe je social media en online marketing te gebruiken om de Latijns-Amerikaanse bevolking te richten. Het doel is om programma’s die het aantal Spaanse studenten in colleges met 4,5 miljoen voor de komende tien jaar zal verhogen bieden.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen; Innovatie; Tesla krijgt goedkeuring van de mededingingsautoriteiten voor $ 2600000000 SolarCity overname

De vraag die ambtenaren niet vragen, maar dat vind ik fascinerend is dit – Als je Latinos target voor educatieve programma’s, hoe doe je ras en etniciteit te bepalen online? HOE JE IDENTIFICEREN geracialiseerde mensen online?

Ik herken hoe controversieel dit kan zijn en hoe de vierde amendement is bedoeld om ons te beschermen tegen ras-gerelateerde profilering. Maar eerlijk gezegd, ik heb nagedacht over dit voor mezelf voor een tijdje en vroeg zich af over een machine leesbare manier om mijn eigen Asian-ness te identificeren.

Ze biedt een aantal suggesties

Het Witte Huis Initiative heeft al de macht in kaart gebracht van een lijst van 33 belangrijkste gemeenschappen voor Latijns-Amerikanen. Ik ironisch genoeg net schreef een post over hoe u uw IP-adres en de locatie kan verhullen, maar een controversiële manier die ik ken, dat het Ministerie van Onderwijs haar diensten kunnen afstemmen op Latinos is om de doelstelling van de IP-adressen van de macht in kaart gebracht gemeenschappen.

Door te kijken naar deze gemeenschap IPs, de overheid kon

1. Zoek gemeenschappelijke verwijzen organische zoektermen (en ontwerp inhoud aan die voorwaarden relevantie en bruikbaarheid te verhogen)

2. Vind gemeenschappelijke verwijzende sites en sociale netwerken en doen outreach via deze externe hulpmiddelen om de verdeling rond de toegang subsidieprogramma etc. te verhogen

3. En ten slotte, creëren cultureel juiste inhoud en serveer het.

Goed advies. U kunt hier meer lezen: Villagers met Tuinvorken: Witte Huis Actie Top:? De machine leesbare Culture, ik zou ook het gebruik van reclamebureaus en advertentienetwerken die gespecialiseerd zijn in de Latijns-Amerikaanse markt te bevorderen, zullen ze weten waar en hoe om mensen te bereiken tenslotte is het de snelst groeiende Amerikaanse markt, dus er zijn tal van commerciële belangen en gegevens. Echter, de digitale kloof is breed in Latijns-Amerikaanse gemeenschappen, zodat online social media campagnes zal ernstig worden beperkt in hun invloed; Het is interessant om ons te zien beleidsinitiatieven zijn nog steeds de race op basis van wanneer we weten dat er niet zoiets als race – een lang. diskrediet-concept en een die is ontworpen om de samenleving verdelen. Maar er is een afdeling in economische klassen. Als de overheid haar educatieve programma’s die gericht zijn op de armen en de laagste verdienen gemeenschappen, zou het een veel Hispanics te bereiken, en vele anderen die delen in de strijd om te slagen;. Ik herinner me horen een 18-jarige student op de radio een paar jaar geleden , een immigrant uit Cuba, zegt hij hield van de mogelijkheden die zijn familie heeft in de VS, maar hij vraagtekens bij de mythe van de Amerikaanse smeltkroes. Hij zei: “De pot is op het fornuis, maar de branders zijn niet verlicht;. Ik ben het eens, maar in ieder geval de pot op het fornuis, de bedoeling is een goede Dus hoe kunnen we licht de branders The.? overheid targeting van Hispanics, of enige andere ‘etnische’ groep, lijkt het me, bestendigt een gescheiden weergave van de natie, het is verdeeldheid in plaats van inclusive;. mensen op basis van hun economische klasse targeting veel effectiever zouden zijn vanwege de voordelen van de schaal, en het zou dezelfde doelen te bereiken. Plus, we hebben al genoeg van de overheid gegevens over waar die mensen zijn, en hoe ze te bereiken. ik begrijp de noodzaak om educatieve programma’s van de overheid op de markt in verschillende talen, maar ik begrijp niet . zijn indringend focus op ras in plaats van de klasse het is interessant om op te merken dat de “Occupy” beweging maakt geen onderscheid rond race – een teken dat de Amerikaanse regering in toenemende mate uit de pas met de nieuwe eeuw.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Tesla krijgt goedkeuring van de mededingingsautoriteiten voor $ 2600000000 SolarCity overname