Kandidaten moeten plannen voor koord frezen of zij zullen hun meest waardevolle stem blok missen

Er is geen twijfel dat Fox News klopten het uit het park vorige week in termen van algemene tv-kijkers voor de eerste officiële Republikeinse debat. Afhankelijk van welke interpretatie je gebruikt, Fox News bereikte overal 24.000.000-36.000.000 kijkers, plus nog eens zes miljoen die de “kiddies tafel” debat eerder op de avond keken.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Dus, uit de tv-zakelijk oogpunt, het debat was een overwinning. Maar vanuit het oogpunt van de kandidaten, misschien niet zo veel. Hier is waarom.

Met ingang van april vorig jaar of zo, ben ik bij miljoenen mensen die vaak snoer-snijders worden genoemd. Wij zijn de mensen die kabel-tv niet meer aan te schaffen. Wij geven de voorkeur, in plaats daarvan, om al onze content via het internet te krijgen. Het snijden van het koord daalde ongeveer $ 130 per maand in de vergoedingen en – tot debat seizoen – mijn vrouw en ik wist niet eens het verlies merken. We waren in staat om binge-horloge Game of Thrones en Veep door de HBO Nu, en dat is vrijwel alle dat telde.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Maar zelfs in deze internet-centric wereld, één ding houdt vast aan zijn tv-roots: de debatten. Immers, de debatten grotendeels uitgezonden via de grote netwerken en deze netwerken hebben in de belangrijkste, een hekel aan de kabel-service carriers omzeilen geweest.

Fox News is een voorbeeld. Hoewel de Fox News website zei dat je kon het debat over foxnews.com te kijken, ze liet het detail dat het noodzakelijk was om een ​​actief kabelabonnement te kunnen afstemmen op hebben. Toen ik een Fox News VP gevraagd hierover op de ‘s ochtends van het debat, antwoordde ze dat het debat in ungated vorm de volgende ochtend zou zijn.

Zoals later bleek, voor sommige mensen (mijn buurman inbegrepen) de Fox News streaming-dienst ter beschikking van betalende abonnees kabel niet omhoog houden. Het debat van de verliezers ‘stroomde prima, maar toen het tijd voor het main event, alles wat hij kreeg op Fox News was een leeg scherm.

Hoewel het nu een paar dagen later, een zoektocht door mijn redacteur vond een ungated link naar de 5:00 junior varsity debat over Fox News, maar de video-blok op de pagina belangrijkste debatten stelt nu duidelijk “Klik op de video in te loggen met uw video provider. ”

Nogmaals, met de kijkers aantallen Fox News geregistreerd, de stroom was duidelijk niet een belangrijke zakelijke probleem. Maar voor de kandidaten – ze verloren de mogelijkheid om een ​​aantal van hun meest invloedrijke kiezers te bereiken – de jonge en internet-centric.

Ik wil er ook op wijzen dat het internet-savvy niet gaan doen wat ze normaal doen om inhoud poorten route om hen heen. Twee afzonderlijke Twitter correspondenten getweet me links naar piraterij live feeds van de Fox debat en op vrijdagochtend, waren er een aantal volledige opnames van het debat over YouTube (dat is hoe ik uiteindelijk zag het). Die opnames achterhaald zijn.

Volgens Asymco, “het ‘uncabled’ of ‘nooit-bekabeld’ zijn een belangrijk deel van de bevolking. 13,5% van breedband huishoudens met een volwassene onder de 35 hebben no pay-tv-abonnementen. 8,6 miljoen Amerikaanse huishoudens heeft breedband internet, maar no pay -TV abonnement. Dat is 7,3% van de huishoudens, een stijging van 4,2% in 2010. Een andere 5,6 miljoen huishoudens zijn prime als een van de volgende golf van koord-cutters, ‘volgens Experian. ”

Wanneer je begint te praten over 7-12 procent van de huishoudens, bent u op zoek naar een groot genoeg blok aan een stemming slingeren.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

En het is niet alsof snoer-snijders doen tv kijken of te consumeren entertainment. Steven J. Vaughan-Nichols meldt dat “69 procent van de bandbreedte van het internet gaat naar entertainment video’s tijdens de spitsuren.”

Nu hier is waar het begint brutaal voor de kandidaten te krijgen. Volgens ComScore, jongere mensen (zoals de komende 50 jaar de moeite waard van de kiezers) zijn minder geneigd om tv te kijken op een feitelijke televisie dan 35 en ouder. 24 procent van de Millennials niet abonneren op tv te betalen, periode.

Dat is een kwart van de snel-to-be meest invloedrijke stemmen blok voor de nabije toekomst. Zie je hoe dit slecht kan zijn voor de kandidaten?

Een Pew Research studie van vorig jaar bleek dat 18-30-jarigen scheef Democratische door ongeveer tien procentpunten. Als deze jongere kiezers (vergeet niet een kwart van hen de traditionele tv-niet) hebben geen toegang tot de debatten hebben, zijn ze waarschijnlijk niet aan de naald te verplaatsen voor de GOP. En aangezien de meeste kiezers hebben de neiging om te blijven met de partij ze voor het eerst met de goedgekeurde, kan dit heel vernietigend voor de toekomst van de GOP zijn.

Gallup toonde vergelijkbare aantallen, met een extra en zeer belangrijk detail: veel jonge kiezers weigeren zich aan te sluiten met een partij. Yep, de onafhankelijken, de belangrijkste blok dat een kandidaat nodig heeft om te winnen, is ook de sleutel blok dat moeilijkste zal zijn om te bereiken.

Dus laten we toe te voegen up, zullen we? Ongeveer een kwart van de jonge kiezers niet netwerk TV krijgen via kabel of over-the-air. Als ze kijken, het is via het internet. 7-12 procent van de huishoudens in de Verenigde Staten hebben geen kabel-tv te krijgen. Jongere kiezers scheef sterk Democraat of onafhankelijk, met ongeveer 10 procent.

De bottom line is heel eenvoudig. Als kandidaten en partijen (en in het bijzonder de GOP) niet ervoor zorgen dat hun debatten zijn beschikbaar op het Internet, met volledige, zullen ze de ene stemming blok ze het meest nodig te verliezen.

Zoals voor de Republikeinen, het wordt nog erger

En de Republikeinse inrichting dacht Donald Trump was hun grootste probleem! Wachten tot ze een last van hun koord-cutter raadsel te krijgen.

Ik heb één ding te zeggen om het even welke partij ambtenaar die niet volhouden dat al hun debatten zijn te streamen op het internet; Original Gage Skidmore

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Tel het op