Voormalig CEO Procket stookt zijn laatste start-up

Kruep is nu CEO van een nieuwe start-up genaamd Stoke, volgens verschillende bronnen in Silicon Valley. Het bedrijf, dat startkapitaal heeft gekregen van vooraanstaande venture capital firma’s Sequoia Capital en Kleiner Perkins, is nog steeds in stealth mode.

Stoke’s website zegt dat het een “telecommunicatie-bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van een nieuwe categorie van service delivery-infrastructuur die Fixed Mobile Convergence maakt en ondersteunt elke dienst over een infrastructuur met behulp van een apparaat van de consument.”

Meer in het bijzonder, is het Mountain View, Californië gevestigde bedrijf dat zich richt op het bouwen van producten die telefonisten kunnen gebruiken om draadloze gebruikers te zwerven tussen cellulaire en Wi-Fi-netwerken in hun huizen, kantoren of openbare hot spots, zeggen bronnen.

Stoke is niet het enige bedrijf dat werkt aan de producten die u zullen helpen dragers koppelen cellulaire en Wi-Fi-netwerken. Verscheidene anderen, inclusief Kineto Wireless, NewStep Networks en BridgePort Networks zijn ook de aanpak van dit probleem.

Hoewel Stoke niet de eersten zullen zijn op de markt, is het nog te vroeg voor de technologie, zegt Craig Mathias, een van de belangrijkste at Farpoint Group, een adviesbureau gespecialiseerd in draadloze en mobiele technologieën. Slechts een handvol bedrijven zijn zelfs het maken van dual-mode mobiele telefoons in staat roamen tussen cellulaire en Wi-Fi-netwerken.

Mathias voorspelt dat cell-to-Wi-Fi-technologie helpt draadloze telefoon bedrijven breiden hun voetsporen en verkopen dienstverlening aan zakelijke klanten, die zich volledig zou kunnen doen met hun bestaande vaste telefoon-systeem.

Je zou een apparaat dat het allemaal wel, “zei hij.” Bedrijven zouden niet nodig om een ​​telefoon op elk bureau te zetten. Ze konden zich te ontdoen van hun PBX of hun vaste lijn drager voor die kwestie. Het is een belangrijke verschuiving in het gehele telecommunicatieomgeving.

Als iemand Stoke’s technologie kan verkopen aan de vervoerder markt Kruep kan. Hij heeft een geschiedenis van de verkoop starters niet alleen om moeilijke klanten zoals grote telefoonmaatschappijen, maar ook de investering gemeenschap.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

In 1997 trad hij in dienst Redback Networks, een scrappy start-up die een nieuwe categorie van breedband abonnee beheer versnelling had ontwikkeld voor telefoonmaatschappijen. Als senior vice president van de omzet, bouwde hij een indrukwekkend sales team dat rekeningen bij bijna alle grote telecom carriers in Noord-Amerika won.

In 2001 verliet hij Redback en werd CEO van een van de meest gehypte bedrijven in Silicon Valley, routing start-up Procket Networks. Tijdens zijn loopbaan bij Procket, hij was instrumenteel in de verkoop van de start-up van de mysticus op de venture capital gemeenschap en Aziatische luchtvaartmaatschappijen, maar hij was nooit in staat een grote overwinning voor het bedrijf in de Verenigde Staten gevestigde telefoonnetwerk te trekken uit. Kruep links Procket in juni 2003, precies een jaar voordat het bedrijf voor $ 89.000.000 verkocht aan Cisco Systems.

Randall is een grote promotor en sales executive “, zei een venture capitalist in de vallei die niet willen worden geïdentificeerd.” Als iemand dit product kan verkopen, zou het Randall zijn. Hij was in staat om de Redback product te verkopen aan de vervoerders, zelfs toen het nog wat problemen gehad. En dat was grotendeels te danken aan zijn vaardigheid als verkoper.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven