vreemdste tech Google’s nog: Screens dat je kan scheuren en delen

Een ‘Lost Dog’ poster. Google’s visie voor eenmalig gebruik voor een scheurbaar scherm.

In de toekomst schermen zullen niet alleen buigen en roll, zullen ze in staat zijn om uit elkaar gescheurd.

Zo voorspelt Google in haar laatste patentaanvraag, die een scherm dat in delen kan worden gescheurd beschrijft.

De scheurbare scherm worden gemaakt van meerdere verbonden elementen – elk kan fungeren als een apart display.

Google voorspelt verscheurbaar schermen zou goed zijn voor het delen van informatie zijn: waar weg rippen van een klein gedeelte van het scherm zou zien informatie overgedragen aan dat restanten van het display.

In een voorbeeld, Google toont een schema van een ‘Lost Dog’ poster, dat is eigenlijk een scherm, met strips van het scherm op de bodem die kan weggerukt om de details van de eigenaar te krijgen – net zoals het geval is met papier posters vandaag .

In een andere use case, Google toont een scherm reclame een item in een winkel, met een afneembare deel van het scherm in de rechterbovenhoek, die uit kan worden geript door het winkelend publiek om een ​​coupon te krijgen.

Dergelijke displays zou niet alleen in staat om uit elkaar worden gescheurd, zij kunnen weer in elkaar worden gereconstrueerd zou zijn. Google zegt dat delen van het scherm in staat zou zijn om weer vastgemaakt aan het scherm ze waren gescheurd uit, gecombineerd met andere strips gescheurd uit het display of zelfs toegevoegd aan een nieuwe displays.

In het depot, Google suggereert een dergelijk scherm kan worden gebaseerd op LED, OLED, e-inkt of andere display-technologie.

Het suggereert zelfs scheuren schermen zou kunnen worden samengesteld uit meer dan één type beeldscherm. Bijvoorbeeld in het geval van de “Lost Dog poster, de belangrijkste poster zou een OLED scherm om aandacht te trekken, terwijl de verwijderbare stroken e-ink scherm dat geen processor nodig heeft voor de inhoud zou blijven zichtbaar. In andere gevallen kan het deel van de weergave die weg wordt gescheurd de mogelijkheid om inhoud weergeven door één of meer processors, een voeding en opslagmedia behouden.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?