Wedden groot op Vermakelijke

Volgens Gartner zal de verkoop van mobiele telefoons een miljard per jaar te bereiken tegen 2009, waarbij een op de drie van alle telefoons zullen worden verkocht in de Aziatische landen. Schattingen van onderzoeksbureau Informa Telecoms en Media ook dat de wereldwijde markt voor mobiele entertainment kon bereiken US $ 42800000000 2010.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Nick Ingelbrecht, principal analyst van Gartner, schat dat in 2009, de omzet van de mobiele entertainment markt in de regio Azië-Pacific (exclusief Japan) zou bijna bereiken US $ 8000000000, die deel uitmaken van tussen de 30 en 35 procent van de wereldwijde cijfers. Dit zou een stijging ten opzichte van de geschatte US $ 3400000000 inkomsten te genereren tegen het einde van 2005 weer te geven, zei hij.

Spelen, gokken en meisjes zijn de ‘3 Gs’, die het gebruik van mobiele data zal voortstuwen in de komende jaren, “Ingelbrecht schreef in een e-mail interview met de website Azië.” Het is duidelijk, zal de vraag worden aangedreven door de prioriteiten en waarden van mensen die gebruik maken van datadiensten, dus je moet kijken naar een aantal vrij eenvoudige onderliggende drijfveren bij de consument.

Bijvoorbeeld met behulp van Piramide van Maslow, een aantal van deze fundamentele drijfveren cou hebzucht, geslacht, en misschien wel de angst om te verliezen, Ingelbrecht uitgelegd. Maslow’s hiërarchie is een hypothese in de psychologie waarin theorizes dat mensen streven naar een groot aantal basisbehoeften prioriteit in een piramide te voldoen.

Met de mobiele entertainment markt klaar om zulke veelbelovende rendementen opleveren, is het niet verwonderlijk dat veel spelers in de industrie op de bandwagon gesprongen. Een van deze nieuwkomer is multimedia-software maker, Macromedia.

Hoewel het bedrijf is meestal in verband gebracht met de desktop-toepassingen zoals Studio, is Macromedia ook het verplaatsen gestaag in het mobiele apparaat met de introductie van Flash Lite, een versie van de Flash-speler die speciaal voor mobiele telefoons ontwikkeld juni 2004.

Reeds, heeft Macromedia dit jaar contracten met fabrikanten van handsets van Nokia, Sony Ericsson en Samsung Electronics geïnkt om Flash Lite insluiten in hun mobiele telefoon, volgens een bedrijf media statement. Gebruikers kunnen nu uitkijken naar handsets met Flash-based user interface en games van deze makers, zei Macromedia.

Daarnaast is het bedrijf zegt dat het werkt momenteel samen met de belangrijkste operators in de hele regio om op basis van abonnementen kanalen van nieuws inhoud te ontwikkelen, op basis van haar FlashCast technologie.

Dan Brogiel, Asia-Pacific vice-president van Macromedia’s mobiele en apparaten bedrijfsleven, zei tijdens een persconferentie vorige week. “Dit is zeker een enorme markt voor ons het idee dat Nokia is de grootste handset maker in de wereld, met een 30 procent marktaandeel, is niet verloren op Macromedia. ”

Wedden op mobiel; Mobiele gokken is onlangs naar voren gekomen van achter de schaduw van zijn meer illustere collega’s, zoals games en inhoud voor volwassenen. Met de proliferatie van online gokken web; sites, is het niet verwonderlijk dat een van ‘s werelds oudste vormen van vrijetijdsbesteding nu overgestapt op het mobiele scherm.

Uit cijfers van Informa zet de jaarlijkse inkomsten uit mobiel gokken als $ 1,2 miljard wereldwijd in 2005, een stijging van meer dan 600 procent tot US $ 7600000000 in 2010. Hiervan is de regio Azië-Pacific verwacht dat het genereren van US $ 2,7 miljard 2010, trailing net achter leider Europa, dat zal opleveren US $ 3200000000 aan inkomsten. Juniper Research verwacht echter dat consumenten in Azië tot 39 procent bij te dragen – het grootste deel van de taart – van de wereldwijde mobiele gokken omzet in 2009.

Echter, de spelers op zoek te dringen in deze markt is misschien een moeilijke tijd hebben, want gokken is een sterk gereguleerde activiteit in de meeste landen over de hele wereld. Mobiel gokken in de regio Azië-Pacific is op dit moment nog steeds een grijs gebied op het gebied van regelgeving van de overheid, maar het valt onder het beleid van een land op het gokken in het algemeen.

In 2002, de Hong Kong Jockey Club gestart met haar mobiele telefoon weddenschappen, zodat gebruikers om te wedden op paardenraces, voetbal en de Mark Six loterij met behulp van SMS (short message service). enige vergunde weddenschappen operator van het land, de Hong Kong Jockey Club maakt het ook mogelijk de gebruikers om instant overboekingen tussen hun weddenschappen en genomineerde bankrekeningen te voeren.

De Filippijnse regering echter, net vorige maand een boete van gsm-operator Smart Communications, voor het verstrekken van illegale kansspelen via zijn tekstberichten promotionele spelen.

Matti Zinder, CEO van Spin3, een bedrijf dat draadloze casino systemen levert aan mobiele operators en service providers, gelooft dat de sleutel bij het maximaliseren van het potentieel van het mobiele gokken in de regio is in de wetgeving, en de positionering van dergelijke diensten.

Japan is zeker een enorme markt, evenals Zuidoost-Azië “, zegt Zinder, die in Singapore was onlangs voor een mobiel entertainment conferentie.” Echter, het juridische systeem in Zuidoost-Azië is onduidelijk … er zijn geen duidelijke regels, in tegenstelling tot China, waar online gokken is verboden.

Wetgeving, vertelde hij de website Azië, zou perimeters die de gebieden die mobiele operators binnen kan werken definiëren ingesteld, vandaar het openstellen van een andere markt voor hen.

Spin3 stelt een aantal regels, met al haar licentiehouders, die leeftijdscontrole en beperkingen op het wedden bedragen, waarbij gokkers die willen contant geld in hun winsten zijn verplicht om faxen in kopieën van hun identiteitspapieren als bewijs te nemen en moet zich houden aan een betting limiet van US $ 2.000 per dag.

Stappen als deze, zei Zinder, zouden exploitanten toestaan ​​om de problemen van gokverslaving en valse identiteiten te omzeilen, vooral als ze worden ingebed in regelgeving van de overheid.

Een voorbeeld van duidelijke regels, zei Zinder, is die van het Verenigd Koninkrijk, waar de wetgeving is aangenomen op afstand gokken te reguleren. Op dit moment, Spin3 werkt samen met U.K. bookmaker Ladbrokes, die eerder dit jaar zijn mobiele gokdiensten gelanceerd.

Terwijl Zinder toegegeven dat de take-up rate is “verre van wat we willen”, merkte hij op dat de groei aanzienlijk is geweest. Er is geen reden waarom de regio Azië-Pacific niet pak kan volgen, voegde hij eraan toe.

Het is echt afhankelijk van hoe onze klanten de markt van de games, “zei hij.

Volgens Zinder, moet het mobiele gokken niet te worden op de markt gebracht als een activiteit op zich, maar als onderdeel van het gehele mobiele entertainment suite. Hij tekende bij de analogie van Singapore voorgestelde geïntegreerde resorts waar de overheid stevig gokken heeft gepositioneerd als slechts een van de vele andere recreatieve activiteiten die beschikbaar zal zijn in de resorts, waaronder winkelcentra, restaurants, pretparken en bioscopen.

Mobiel gokken moet worden als ‘snacks’, verbruikt voor een paar minuten op een bepaald moment, terwijl je zit in een taxi of te wachten op de bus, “zei Zinder.

Echter, Gartner Ingelbrecht gewaarschuwd dat het aanbieden van mobiele gokdiensten misschien niet brengen in enorme rendementen voor iedereen.

Het potentieel voor service providers is beperkt omdat zij zullen waarschijnlijk alleen in staat zijn om een ​​vergoeding voor het verkeer, en dat zal slechts bescheiden inkomsten te genereren, “zei hij.” (Er) zijn ook juridische kwesties, security overwegingen zoals kosten en complexiteit, en commerciële afspraken met banken, mobiele service providers en de inhoud providers over na te denken.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen